2014 temmuz ayında hamıle kalanlar

Vesvese yapma canım içini ferah tut dua et..vesveselere başlarsak 9 ayı geçiremeyiz..Allah başlangıcını nasip etti sadece bunun için bile ne kadar şükretsek azdır değilimi..bugün değer katlancakmı dersin yarın kalp atışı diğer gün bir başka şeyi...inan benimde aklımdan geçmiyo değil ama yerleşmesine izin vermemeye çalışıyorum

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

2. beta hcg 80.78 çıktı :))) heyyooo

Kızlar merhaba
yazdıklarınızı okudum ne güzel çok heyecanlısınız çok hoşuma gitti
ben 4+4 te keseyi gördüm
6+3 te kalp atışını duydum
mutlaka doktora gidip muayene olun :)

Kızlar merhaba
yazdıklarınızı okudum ne güzel çok heyecanlısınız çok hoşuma gitti
ben 4+4 te keseyi gördüm
6+3 te kalp atışını duydum
mutlaka doktora gidip muayene olun :)

Maşallah..kaç aylık şimdi bebişin

13+4 şuan :) bulantılarım yeni yeni geçiyo :)

Maşallah..hayırlısıyla kavuşuruz inşallah bizde o haftalara..bugün biraz moralim bozuldu..Dr um bebek sanki çok yukarda duruyo dedi başakta bi doçente yolladı bu konuyla uzman birine. Oda korkulacak bişey yok gibi dedi 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi endişeleniyorum işte..yani tüplerden rahme ulaşmış ama ulaştığı yere hemn yerleşmiş daha orta kısımda olması gerekirmiş aslında

Çok aşağıda demiş olmasın?
Benim bebeğim yukarda duruyo doktor çok güzel hiçbir riskin yok dedi :/
Aşağı yakın olması düşük tehlikesi oluyo yukarda olması iyi bişey ?

Çok aşağıda demiş olmasın?
Benim bebeğim yukarda duruyo doktor çok güzel hiçbir riskin yok dedi :/
Aşağı yakın olması düşük tehlikesi oluyo yukarda olması iyi bişey ?

Yok canım çok aşağıda değil çok yukardaymış geniş geniş orta kısımda olması doğal beklenermiş aslında benimki yukarda tüplerden geçmiş hemen ordaymış

sat 15 haziran
27haziran catlatma ignesi
10 temmuz hcg 93
14 temmuz hcg 396
17 temmuz hcg 1566
pazartesi doktora gitcem.kalp atisi duyulurmu acaba. yada kese icinde bebek gozukurmu. gecen sene bu ay ilk hamileligimi ogrenmistim ama bostu gelismedi

Arkadaşlar çok korkuyorum dun gece Esim sahura kalkmis Benice uyandirdi sonra tuvalette pembe kanamam olduğunu gördüm hemen doktora acile gittik USG de kese yok daha dedi beta HCG yapalim dedi betam 234 cikti. Fena değil 2 gün sonra ikiye katlanmasi lazimmis cokk korkuyorum:18:

kese en erken hcg degeri 1000 oldugu zaman gorunuyor sanirim. 234 cok az henuz. doktorun dedigi gibi 2gunde 2ye katlamasi onemli. sen 2gunde bir kanda baktir. pembe kanama yerlesme kanamasi olabilir. bende olmadi ama bircok kiside oluyo.

Benim en son adet tarihim 13 Hazirandı. Adet görmem gereken gün idrar testi yaptım sonuç pozitifti. Ben de hemen kan testi yaptırdım 669.4 çıktı. Bugün şimdi ise doktordan çıktım. Haziran sonu temmuz başı hamile kaldığımı ve Mart'ta Allah'ın izniyle doğum olacağını söyledi. 2 hafta sonra ise kalp atışlarını duyabilme ihtimalimiz varmış :) çok mutluyum:) bu arada şu 4+4 5+2 falan gibi şeyleri anlamıyorum henüz bu konuda çok yeniyim biri bana açıklayabilir mi?:)

4 hafta 4gunluk ya da 5hafta 2 gunluk hamilesin demek benim son adet tarihim de 15 haziran. 2gun var sanirim aramizda. ben henuz doktora gitmedim.pazartesi gidicem.

4 hafta 4gunluk ya da 5hafta 2 gunluk hamilesin demek benim son adet tarihim de 15 haziran. 2gun var sanirim aramizda. ben henuz doktora gitmedim.pazartesi gidicem.

Hemen gitmelisin:) Peki tam gününü nasıl hesap edebiliyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…