mrb arkadaşım,bende bu ay başlayacam tedaviye 1 yıllık evliyim fakat eşimde ileri derecede varikosel çıktı bende de pko e durum böyle olunca tüp bebeğe yönlendirildik,rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah..
merhaba canım daha yeni evlisin !! bende de pcos var canım ... benim eşiminde spermleri yavaş hareketli kalitesi düşük bize o yüzden tüp bebek dediler evveli gün akşam tvde yeni tüp bebek yönteminden bahsettiler IVM yöntemi dediler... ilaçsız tüp bebek yöntemi yani biraz araştır canım olduğun yerde yapan doktor varsa yaptır bence maddi manevii daha iyi ve uygun bir yöntemmiş özellikle pcoslularda tutma ihtimali normal tüp bebekten daha yüksekmiş prof.dr öyle dedi canım.......
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim arkadaşım,ben çarşamba günü adet oldum ve dün doktora gittim iğnelere başladık bakalım hayırlısı ama çok stresliyim,rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah..
inşallah canım şimdiden tedavin hayırlı olsun darısı başıma ben mayıs haziran gibi yaptıracağım şuan durumum müsait değil..
stres yapmamaya çalış kendini başka şeylerle meşgul et tatlım stres engeller biliyorsun bebeğin tutunması için stresten uzak dur canımtatmam mı ben yarım saat sonra geleceğim işim var bir yere gidip gelmem lazım canım...konuşuruz buarad olursan
inşallah ilk denemende bebeğin seninle olur arkadaşım,hayırlısı olsun..
Galiba bende varım bu yaza doğru bizde düşünüyoruz eşimde de bende de hiçbir sorun yok fakat 1,5 yıldır çocuğumuz olmuyor doktor yaşım küçük doktor isterseniz aşılama yaptırın dedi ama biz tüp bebek istiyoruz bakalım hayırlısı
Bende varim arkadaslar subat sonunda baslariz insallah tedaviye bu ay rapor yenilicez bizdede erkek inferitesi ikinci denemem olacak insallah bu sefer tutar
Evet ssk var rapor aldim cnm umarim tum isteyenlere ruce rabbim hayirli birer evlat verir
Kızlar bna fıkır verın ben 2012 hazıran ayında korunmayı bıraktım hamıle kaldım sonra dusuk yaptım. Daha sonra 6 ay tekrar korunduk tekrar gectıgımız hazranda2013 de hamıle kaldım fakat eylulde o bebegımde karnımda oldu pıhtılasma cıktı bende sındı dınlenme surem bıttı tekrar basladık fakat esımde bende cok yıprandık drum tuo bebek yapmak ıstemıo bosuna para harcama sen kendın kalabılıosun dıo ama bnım gucum bıtti sizce ne yapayım fikir verin nolur
SELAM rose3507 BENDE VARIM bidafa basarisiz tub bebek deneyimim oldu.halada skintidan cikmis deyilim.tekraren haziran sonrasi denemek isterim.bakaliminsallah rabimiz bu yolda hepimizin yardimcisi olsun.
Kızlar bna fıkır verın ben 2012 hazıran ayında korunmayı bıraktım hamıle kaldım sonra dusuk yaptım. Daha sonra 6 ay tekrar korunduk tekrar gectıgımız hazranda2013 de hamıle kaldım fakat eylulde o bebegımde karnımda oldu pıhtılasma cıktı bende sındı dınlenme surem bıttı tekrar basladık fakat esımde bende cok yıprandık drum tuo bebek yapmak ıstemıo bosuna para harcama sen kendın kalabılıosun dıo ama bnım gucum bıtti sizce ne yapayım fikir verin nolur
Dr şar bır faha hamıle kaldgımda hergun kan sulansrıcı kullncakmısım bılece duauk kalkacakmıs ama bn aceele edıorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?