selm sevva hoş gedin cnm topiğimize ... tüp bebekteki başarısızlığın nedenini bizlerle paylaşırmısın ?? haklısın evet ne umutlara gidip yaptırılıyor bekleniyor sonra hüsran olabiliyor yada sevinç ... rabbim umarım hayırlı bir vakitte meleğini verir canım... sakın stres yapma tatlım demesi kolay diyorsan değil bunu ben anlıyorum cnm bende bu yollardan geçeceğim stres yaprsam olmaz onun için yapmamaya çalışıyorum....kolay değil elbette... amiiinnnnnn canımmm inşallahhhhhh
SELAMcanim benden 14 yumurta topladilar ama 4 tanesi oldu.esimde sperim kalitesi cok dusuk oyuzden dedi dr.4taneyi de transfer olundu.bende anlamiyorum neden tutunamamisdir bebeklerim.daha doktorada gitmedim.sanirim stres yapdim hep yapiyorum zaten. allah yardimcimiz olsu insallah sente ildenemede kavusursun bebeyine.sakin stres yapmamaya calis.bu zamanlarda komedi seyr edib kafayi daqitmaq lazim.
Merhaba arkadaşlar bizde mart ayı başında tedaviye başlamayı düşünüyoruz sadece iki hastane arasında kararsız kaldık ankara hrs ve medikacana hastanesi bu hastaler hakkında deneyimleri ve bilgisiolanlar paylaşırsa sevinirim Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Cnm hayirli osun topigin bolbol hamisli bi topik olsun inss bende iki aya yaptiracagim insss
Canim ben ankara hrsde yaptirmistim tarik hoca ya.cok guzel bir hastane ayni otel gibi sonucum negatif oldu tarik hoca bile sasirmisti tutmadigina.ama rabbim ruhunu uflememis ne yapalim dedik esimle.ne yaptigini bilen iyi bir doktor tarik hocs.tavsiye ederim.
Ben konyada 2 hastane arasinda kaldim eurofertil mi ....kizilay mustafa hocami.... neyse haziranda yaptircam ins...daha cok var ama
kızlar tüp bebek topiğimizde liste oluşturdum kim yazılmak istrse yazarım söylemeniz yazmanız yeterli nicniz ve tüp bebek yaptıracağınız ayı yazarsanız eklerim sizleri beklyorm kızlarr hadi bakalım
teşekkür ederim neşecim sağol.... inşallahhh amin pek aktic değil topiğim ama günlk gelip yazan var sağ olsun kızlar... paylaşıyorlar.. seninde haberlerini beliyorum heyecanla canım...
MERHABA canim menide yaz men haziran ,temmuz aylari gibi dusunuyorum insallah rabim yardimcimiz olsun.
İnss guzel haberler vermek nasip olur cnm
tamam canım yazıyoum şimdi haziran yazıyorum canım... gerekirse değiştiririz daha sonra....inşallah canım aminnn..
inşallah canım amin .......nasılsın iyi misin??sen yaptıracak mısın tüp bebek canım seni de yazayım mı listeye????
Tesekkur ederim iyiyim cnm evet allah izin verirse mart nisan gibi dondurulmus tedavisine baslicam cnm
sevva ekledim canım listeye seni..... hadi hayırlısı olsun inşallah uğur getirir bu tpik bizlereee
mart mı yazayım nisan mı yazayım canım listeye???? hakkında hayırlısı olsun canıımm........ inşallah tutar ilk denememi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?