2014 tüp bebek yapmayı düşünenler kulübü buraya kızlar

yeni tüp bebek yöntemini nasıl buldunuz?

• çok iyi bir yöntem!

OY: 7 100,0%
  • iyi değil!

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    7
Merhaba arkadaşlar bizde mart ayı başında tedaviye başlamayı düşünüyoruz sadece iki hastane arasında kararsız kaldık ankara hrs ve medikacana hastanesi bu hastaler hakkında deneyimleri ve bilgisiolanlar paylaşırsa sevinirim Allah hepimizin yardımcısı olsun...

merhaba canım ankarada değilim maalesef canım... hiç bir bilgim yok inanki!üzgünüm ama medicana iyi diye duydum ben !amiiiinn canım inşallahhhhh

SELAM canim benden 14 yumurta topladilar ama 4 tanesi oldu.esimde sperim kalitesi cok dusuk oyuzden dedi dr.4taneyi de transfer olundu.bende anlamiyorum neden tutunamamisdir bebeklerim.daha doktorada gitmedim.sanirim stres yapdim hep yapiyorum zaten.allah yardimcimiz olsu insallah sente ildenemede kavusursun bebeyine.sakin stres yapmamaya calis.bu zamanlarda komedi seyr edib kafayi daqitmaq lazim.[/QUOTE]

paylaşımın için teşekkürler canım...bunda da vardır bir hayır üzülme dsemde boşuna biliyorum ama haklısın komedi filan izlemek lazım iyi geliyor haklısın!!! tüp bebiş yaptırdığımda eve alacağım bir süü komedi izleyeceğim desteğin için teşekkürler canım...sende dikkatini başka şeylere ver cnm ...inşallah hayırla güzellikle sonuçlanır heyecanla cevabını bekliyorum canımmm sakın yazmamazlık etme tatlımmm hadi bakalım .....

Cnm hayirli osun topigin bolbol hamisli bi topik olsun inss bende iki aya yaptiracagim insss

teşekkür ederim neşecim sağol.... inşallahhh amin pek aktic değil topiğim ama günlk gelip yazan var sağ olsun kızlar... paylaşıyorlar.. seninde haberlerini beliyorum heyecanla canım...

kızlar tüp bebek topiğimizde liste oluşturdum kim yazılmak istrse yazarım söylemeniz yazmanız yeterli nicniz ve tüp bebek yaptıracağınız ayı yazarsanız eklerim sizleri beklyorm kızlarr hadi bakalım

Canim ben ankara hrsde yaptirmistim tarik hoca ya.cok guzel bir hastane ayni otel gibi sonucum negatif oldu tarik hoca bile sasirmisti tutmadigina.ama rabbim ruhunu uflememis ne yapalim dedik esimle.ne yaptigini bilen iyi bir doktor tarik hocs.tavsiye ederim.

Ben konyada 2 hastane arasinda kaldim eurofertil mi ....kizilay mustafa hocami.... neyse haziranda yaptircam ins...daha cok var ama

Ben konyada 2 hastane arasinda kaldim eurofertil mi ....kizilay mustafa hocami.... neyse haziranda yaptircam ins...daha cok var ama

hımm bundada bi hayır vardır canım anladığım ve hissettiğim kadarıyla güçlü bir kadınsın inşallah rabbim veriri bebişlerimizi canım ..
konyada mı oturuyorsun canım ...???
eurofertil iyi ve kaliteli bir hastane bildiğim kadarıylaa.....bende haziranda canım...hakkımızda hayırlısı ...
emeklerimiz inşallah boşa çıkmaz....
göz açıp kapatasıya bir bakmışız haziran olmuş olur canım ....sen hi üzülmeee

bir şey sormak istiyorum ilk tüp bebeği nedne negatif sonuçlandı paylaşır mısın bizimlee??????

kızlar tüp bebek topiğimizde liste oluşturdum kim yazılmak istrse yazarım söylemeniz yazmanız yeterli nicniz ve tüp bebek yaptıracağınız ayı yazarsanız eklerim sizleri beklyorm kızlarr hadi bakalım

MERHABA canim menide yaz men haziran ,temmuz aylari gibi dusunuyorum insallah rabim yardimcimiz olsun.

teşekkür ederim neşecim sağol.... inşallahhh amin pek aktic değil topiğim ama günlk gelip yazan var sağ olsun kızlar... paylaşıyorlar.. seninde haberlerini beliyorum heyecanla canım...

İnss guzel haberler vermek nasip olur cnm

MERHABA canim menide yaz men haziran ,temmuz aylari gibi dusunuyorum insallah rabim yardimcimiz olsun.

tamam canım yazıyoum şimdi haziran yazıyorum canım... gerekirse değiştiririz daha sonra....inşallah canım aminnn..

İnss guzel haberler vermek nasip olur cnm

inşallah canım amin .......nasılsın iyi misin??sen yaptıracak mısın tüp bebek canım seni de yazayım mı listeye????

Tesekkur ederim iyiyim cnm evet allah izin verirse mart nisan gibi dondurulmus tedavisine baslicam cnm

Tesekkur ederim iyiyim cnm evet allah izin verirse mart nisan gibi dondurulmus tedavisine baslicam cnm

mart mı yazayım nisan mı yazayım canım listeye???? hakkında hayırlısı olsun canıımm........ inşallah tutar ilk denememi?

sevva ekledim canım listeye seni..... hadi hayırlısı olsun inşallah uğur getirir bu tpik bizlereee

mart mı yazayım nisan mı yazayım canım listeye???? hakkında hayırlısı olsun canıımm........ inşallah tutar ilk denememi?

Nisan yaz cnm ozaman zaten tarih degisise yazarim
Hayir cnm 3. deneem olacak inss liki negatifti ikinci de tutmustu ikiz di ama ne yazziki aralik basinda dusuk yaptim cnm allah kimseye yasatmasin cnm

Kader arkadağlarım beni de yazın bende mart nisan gibi dondurulmuş tedavisine başlayacağım...................

Öncelikle hikayemi anlatayım dün geçirdiğim ameliyatla tüplerim alındı aslında biri alındı diğeride işlev yok aslında bunu kontrole gittiğimde detaylı sorcam ( narkoz etkisinde pek anlamadım çünkü) evet lapatıskopi ve hs ameliyatımı 4 senedir sebepsiz infertilite diye oyalanmışım MEĞER neyse hiç girmeyeyim o konuya aşılama amaçlı gittiğim hastanede tüp bebekten başka çarem kalmayacak durumda oldugumu öğrendim ama inşallah bunun benim için HAYIRLI olduguna inanıyorum inanmak istiyorum

Benide ekleyyin listeye büyük ihtimal Mart ayı başlanır tedavim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…