2014 tüp bebek yapmayı düşünenler kulübü buraya kızlar

yeni tüp bebek yöntemini nasıl buldunuz?

• çok iyi bir yöntem!

OY: 7 100,0%
  • iyi değil!

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    7
insallah canim topigin her kese uqur getirir.tesekkur ederim sizleri cok seviyorum.

inşallah ttalım inşallahhh bizde seni çok seviyoruz canım her zaan belyoruz....

Nisan yaz cnm ozaman zaten tarih degisise yazarim
Hayir cnm 3. deneem olacak inss liki negatifti ikinci de tutmustu ikiz di ama ne yazziki aralik basinda dusuk yaptim cnm allah kimseye yasatmasin cnm

hımm tamam canım nnisan yazayım ben ozaman ekleyim senide.....inşallah tatlım amiiinnnnnnnnnnnn....çok üzüldüm gerçekten nedenini araştırdılar mı neden düşük yaptığını pıhtılaşmamı vardı yoksa başka bir sbep mi????

Kader arkadağlarım beni de yazın bende mart nisan gibi dondurulmuş tedavisine başlayacağım...................

tamam canım hoş geldin senide yazayım hemen .......her zaman bekliyorum senide.......

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm inanki!!!!! inşallah tüp bebeğin güzellikle sonuçlanır bebişin tutunur annesini hiç bıraakmaz inşallahhhhh...........hikayen için teşekkür ederiz...cnm her zaman beklerizz

Benide ekleyyin listeye büyük ihtimal Mart ayı başlanır tedavim

tamam canım şimdi yazyorum senideee.....hakkıızda hayırlısı olsun inşallahhh.......

kızlar topiğin ilk sayfasına girebilior musunuz ben giremedim bir türlü sıkıntı var herhalde?????????????

listeye sizleri ekleyim dedim ama ilk sayfa yerine kk nın form sayfaları çıkıyor anlamadım gittiii

Cnm iyi aksamlar dr dediki her hamileligin dusuk payi var bu sizin sansiniza dedi ama gittigimde yinede konusacam bu konuyu inss benim bir tane oglum var onda boyle ilac kullanmamistim acaba bu pihtilasma sonradan da olabilir mi acaba

bir şey sormak istiyorum ilk tüp bebeği nedne negatif sonuçlandı paylaşır mısın bizimlee??????

Tatlım nedeni bence yok hiç bir araştırmada yaptırmadık bu konuda benim çok şükür herhangi bir sorunum yok eşimde de öyle sadece spermleri 18 milyon ama morfolojisi iyi hızı biraz düşük o kadar Ankara hırs de ki Tarık hoca yapmayalım tüp bebeği demesine rağmen biz gidip zorla yapın bize istiyoruz dedik daha öncede negatifle sonuçlanan aşılama deneyimim var ben herşeyin zamanı geldiğinde olacağına inanan bi insanım Rabbim ol dediği zaman ,ruhunu üfleyip ,eşimle bana bir kulunu emanet olarak göndermeye layık bulduğu zaman olacak inşallah...sen nerdesin nerede yaptırıyosun

Merhaba arkadaşlar ,öncelikle hepinize Allahtan sabır diliyorum .İnşAllah bu vesileyle Allah bebeklerimize kavuşmayı nasip eder.Beş yıl önce bu konuda yorum yapıcağım hiç aklıma gelmezdi .Evet... bende mart ayında tüp bebek yaptırmaya karar verdim tabi doktorumuzla birlikte .İnşAllah her şey güzel olurda hastane yollarında kurtuluruz.

Bende 6 aylık bebeyimi kayb etmiş biriyim hemde kan pıhtılaşmasından .Aradan 5 ay geçdikten sonra gebe kaldım onuda 3 aylık kayb ettdim.Daha sonra 4 yıl gebe kalamadım ,geçen yıl mayısta gebe kaldığımı örendim ama onunda kalp atışlarını duyamadım ve kürtaj olundum.Ondan sonra hiç bir sorun yokken (yani gebe kalmak için) hamile kalamıyorum.Doktorum aşılama dedi onuda bu ay yaptıracaktım iptal edildi (boşu-boşuna iyne yaptım) Doktorum söylüyor artık derdini biliyoruz tüp bebek yapalım ilk günden doğuma kadar kan sulandırıcı iğne yapmalısın .Bakalım hayırlısı olsun inşAllah

Benide ekle arkadasim ikinci denemem olucak daha oncede yazmistim ama gozden kacmis sanirim sanirim subat sonunda olacak

ekledim canım senide mart yazdım tatlım ...sonu dediğin için haberin olsun !! inşallah hayırlısı canım....

Cnm iyi aksamlar dr dediki her hamileligin dusuk payi var bu sizin sansiniza dedi ama gittigimde yinede konusacam bu konuyu inss benim bir tane oglum var onda boyle ilac kullanmamistim acaba bu pihtilasma sonradan da olabilir mi acaba

iyi akşamlar canım.. sonradan olabilir tabiki canım her ay fark eder bir tahll bile günü günene değişiyor ...onun için yenidir canım..

anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallahhh...meleğin gelir inşallahhh canım.....şükürki eşinin durumu çok ciddi değil canım ...senindee...olmaz diye bir şey yok tatlım inşallah rabbimin izniyle olucak...
ben antalyadayım canım antalyada anadoluda yada memorıal da yaptıracağım...

canım hoş geldin topiğimize .... nasılsın iyi misin?? haklısın benimde aklımdan hiç geçmezdi ama son 10 gündür geçnek zorunda kaldım maalesef ve hemen bir topik açtım paylaşmak için sizlerle ve birbirimizle tabikiçççinşallah hakkımızda hayırlısı canım....

çok üzüldüm canım çok geçmş olsun bu kan pıhtılaşmasından çok kayıp oluyor ben birazda doktorlarda suç buluyorum bence tedbir amaçlı kan sulandırıcı ilaç vverilmeli diye düşünüyorum sonuçta bebeğe zararı olmuyor ....
hakkında hayrlısı olur inşallah canım ne zmaan düşünüyorsunuz yaptırmayı pekii????

Hoş buldum arkadaşım ,iyiyim çok şükür sen nasılsın ? Allah hakkında en güzelini etsin canım ,pişmanlık vermesin .İyi yapmışsın topiği açmaya ,hayırlı uğurlu olsun.Ellerine sağlık .İnşAllah bu topikle bir -birimize güzel haberler veririz .İnşAllah her şey çok güzel olucak ,üzme kendini .
Napalım demekki bunlarıda görecekmişim ,neyse ya bunada çok şükür .Evet doğru söylüyorsun ,doktorlar önlem almalıdır ama hiç aldırmıyorlar .Sonuçta can onların canı diyil.Şimdiki doktorum çok iyi ,bakalım Allahın izniyle (yani bir sorun falan çıkmasa ) marta düşünüyoruz canım .Hayırlısı artık .

Son düzenleme:
Tatlim benide ekle listeye haziranda yaptiricam kismetse birde herkes yasini nerede hangi ilde yaptiracagini kacinci denemesi oldugunu ve sorununu yazarsa daha iyi iletisim kurmus oluruz birbirimizle.tabi ek seyleri yazmak sana biraz zahmet verebilir canim ama ben daha iyi iletisim olsun diye bir oneride bulunayim dedim.boyle yazarsan ben ilk soyleyim hemen yas 32 konya. kizilay hastanesi haziran sorun sperm 2.deneme

Arkadaslar 8kasim negatifim var ve duzenli adet olan biriyim bu ay bir hafta erken oldum acaba hala ilaclarin etkisi gecmemismidir boyle olan varmi negatiften sonrada duzenliydi

hepimizin hakkında hayırlısı olsun tatlım... amiiinnn... çok teşekkürler!ekleyim mi listeye senide ister misin ???

tamam tatlım ekliyorum .........inşallah canım aminnnnnnnn....tamam canım yazarım sıkıntı yok ... buda bir fikir uğraşmam sorun olmaz sizler ve kendim için uğraşıyorum buda bana iyi geliyor.....

taQUOTE=yasev;33633876]Bu arada bol bebesli hayirli evlatlarimiz olsun insallah bu topikte[/QUOTE]

inşallah canıım aminnnnnnnn

Arkadaslar 8kasim negatifim var ve duzenli adet olan biriyim bu ay bir hafta erken oldum acaba hala ilaclarin etkisi gecmemismidir boyle olan varmi negatiften sonrada duzenliydi

hiç bir bilgim yok canım yaşamadığım için üzgünüm....... ilacın etkisi bende geçmiştir kasımdan bu yana ......

sevvatüp
casmink
erre
nese77................
58ketum34 kızlar yaşınızı kçıncı deneme ve hangi hastanede yapacağınızı yazarsanız listeye ekleme yapacağım sizlerden haber bekliyorum?????

kızlar dün gece progestana başladım doktor vermişti günde üç kere beni mahf tti alt ust oldum sersem gibiyim uykuhali elllerim ayaklarımda derman yok resmen .... yan etki çok mu yaptı dersniz günde 2 ye mi indirsem acaba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…