aynen bende öyleyim şu anda yaiyiyim canım nasıl olsun bir yandan diziyi izliyorum bir yandan burayı takip ediyorum sen nasılsıın
MerhaabaaaSuan disim zinkluyor sen nasilsin
Merhaba CANIM iyi olmaya calisiyorm sen nasilsin
ayy kıyamam kuzum yaa vardır bunda da bir hayır napcaksınhava değişimlerinden canım 60 gün artı 7 günde ceza dan uzadı 67 :)
aa anaokulu öğretmeni misin sen de canıım?pofudukk meslektasmısız dun kulagını cınlattk :)))
merhaba canıım hoşgeldinMerhabalar arkadaşlar
aman hiç sormaaa sıkıntı sıkıntı hayatımız sıkıntı gerçi yine de çok şükür ama sıkılmadan da olmuyoraynen bende öyleyim şu anda ya
birde bol bol sıkılıyorum bunalıyorum kuzum sorma ya
Insallah is bulrsn cnm gecer yaa skma caninihiç bilmiyorum ben saymıyorum ya sayınca hiç geçmiyor..
Bende kursa yazıldım başalsın benmde günlerim daha kolay geçer inşalah
keşke calışşadım bende
öyle canım çok şükürr, sizin neden aynı değil bizimle hayatım hatırlayamadım
çok şükür canım, ya görevindeki performansa göre falan kuzum öyle biliyorum
canıııımmmm
hayırlı akşamlar kuzuumm hoşgeldinnn
iyiliik sen napıyosun bakalım canııım
fıstık hoşgeldiinnnnn iyiyizz seni sormalııııı
ayy kıyamaam yaa geçmiş olsun hayatıımm ağrısı fenadır
Bacim normalde de yok ki üç beş tane sarı sarı var. Benim ondan çok biyigim var ahahah
Hahaha ne sekersin kiz sen:) yap paket buyuk olsn ama:) gecms olsn bubarada tatlm.sAynen Kuzu BENDE HIC sevmiyorumnasil gidiyor gunler :)
Abbbowwwww Bizim kiza BAK hele ne cevherler varmis sendebende buldum kendimi paket yapayimda nizamiyeye birakayim kendimi hahaha
Iyiyim guzellik bende uzaniyom 20lik disimi cektirdim Deeee
Iyi aksamlar canimcim hosgeldn:)Güzelleriiiim ben geldim iyi akşamlar toplanmışız bakıyorum süperizzzz
ay geçmeden yatıp uyusan aslında hayatımSağol kuzummm :) SUAN uyusukluk gecmedi hala gecince gorucem agrisini balimm
Allah Senikonuyu bilmiyorum ama kiyamazsin Tatlim yaaa ayy hasretlik cekiyon hersey guzel gunler Icin kuzum:)
Iyilgne diyorz kizim.dAman sizde hee hevesim kursagimda kaldı hihhh
Bir gelsinde gostercem ona ben
gel gel kuzum bir sen eksiktin vallahi tam kadro burdayız maşallahGüzelleriiiim ben geldim iyi akşamlar toplanmışız bakıyorum süperizzzz
iiyi aksamlar canlarim, nasilsiniz?
ay dıs agrısı benı 2 gun surundurmustu resmen cok zor( bende ıyıyım canm smdı erkek arkadasm aradı daha ıyı oldum ama cok kısa konustuk :)
gel gel kuzum bir sen eksiktin vallahi tam kadro burdayız maşallah
olmuyor ya valla yapıştı gitimyor hayatımızdan kuzummayy kıyamam kuzum yaa vardır bunda da bir hayır napcaksın
aa anaokulu öğretmeni misin sen de canıım?
merhaba canıım hoşgeldin
aman hiç sormaaa sıkıntı sıkıntı hayatımız sıkıntı gerçi yine de çok şükür ama sıkılmadan da olmuyor
Hos geldn cnm dizi izliorm sen ne nayiyorsunkızlaaaar napıosunz bakam :))
Aynen cnm bide 20lik gomuk olunca daha zorbende Bildigin gibi disimle basbasayim :) askerimle cok az konusabildim bende disimden dolayi senin askerin nerde :)
inşalalh canm benm yaa inşallah..Insallah is bulrsn cnm gecer yaa skma canini
Anladm kuzum hayrlisi yaa gecersn insallahya çalıştım bir hafta ama o gün ayrılınca aklım başka yerlerdeydii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?