hahahah :) benim ki de kızlar kuyrukta aşkım sen kapat da beklemesin diyo daha bi kafayı yiyorum :)
Yuh be cocuk askerde dusundgn seye bak kz sen harbi pakopatsn ha.d bnce kskandrma derm ters teper askerde bde yanarsn diym:)Yaa şimdi ben çok kıskanç olmaya başladım adamın hoşuna gidiyor işine geliyor. Benim onu kıskandirmam lazım bana taktik lazım
o zaten kıskanır birşeye gerek yok ki kıskanmayan erkek olmadığına göre :) çocuğu bunaltırsın ters teper bak :)Yaa şimdi ben çok kıskanç olmaya başladım adamın hoşuna gidiyor işine geliyor. Benim onu kıskandirmam lazım bana taktik lazım
Ayni seyi demisz:))o zaten kıskanır birşeye gerek yok ki kıskanmayan erkek olmadığına göre :) çocuğu bunaltırsın ters teper bak :)
aradım kuzum açmadı geri dönmedi de müsait değil sanırımHosbuldum kuzum:) anlat noldu ardnmi canım
Aynen musait degldr canm yksa acrdiaradım kuzum açmadı geri dönmedi de müsait değil sanırım
aaaa hakikaten :) çözdük biz bu işi yaa :)Ayni seyi demisz:))
ama geride aramadı bakalım arayacaktır umarım yani arar normalde. sen napıyosunn :)Aynen musait degldr canm yksa acrdi
Ya öyle kötü anlamda bir kıskandırma değil bee tatlı tatlı yaniiiYuh be cocuk askerde dusundgn seye bak kz sen harbi pakopatsn ha.d bnce kskandrma derm ters teper askerde bde yanarsn diym:)
o zaten kıskanır birşeye gerek yok ki kıskanmayan erkek olmadığına göre :) çocuğu bunaltırsın ters teper bak :)
Tatli tatlida olmasn askerde hassaslar yapma derm :)Ya öyle kötü anlamda bir kıskandırma değil bee tatlı tatlı yaniii
Benimki cok kıskanç zaten ama belli başlı şeyler dışında artik belli etmemeye caslisiyir ondan :)
ya onlar zaten fenalar ya ben bulaşma derim :)Ya öyle kötü anlamda bir kıskandırma değil bee tatlı tatlı yaniii
Benimki cok kıskanç zaten ama belli başlı şeyler dışında artik belli etmemeye caslisiyir ondan :)
Insallah kuzum:) napm isten geldm ymk ydm esofmanimi gydm uzanyrm oh mis .d sen napiosnama geride aramadı bakalım arayacaktır umarım yani arar normalde. sen napıyosunn :)
bende okula gittim sınav berbat geçmiş yaa ona üzüldüm ayrıldığımız gün girmiştim ve fena olmuş ya uzadı sanırım okul offfInsallah kuzum:) napm isten geldm ymk ydm esofmanimi gydm uzanyrm oh mis .d sen napiosn
Sela. Kaçak naslsn:)selamm kızlar hayırlı akşamlar
kaçak oldum demi yaSela. Kaçak naslsn:)
Hadi yaa keske cok calssydn uzatmasydn uzatnca zor olyor dersi ya. Hayrlsi kuzum artk. Aynen ev gbisi yok:)bende okula gittim sınav berbat geçmiş yaa ona üzüldüm ayrıldığımız gün girmiştim ve fena olmuş ya uzadı sanırım okul offfvalla mismiş kuzumm yaa ev gibisi yokk :)
Kacak oldunkaçak oldum demi ya
iyiyim canm cok şükür sizler nasıslnız
valla kendi derdmden unuttum buraları
bende iyiyim kuuzm işte ne olsun ya derslerdi suydu buydu koşuşturmacala geciyor bakalım günlerimKacak oldunaman derdin olmasnda canim bn iyiym cok sukur seni sormali:)
Okuyosn halbuki gecmesi lazm finallern ne zmn bakm:)bende iyiyim kuuzm işte ne olsun ya derslerdi suydu buydu koşuşturmacala geciyor bakalım günlerim
cok bunalıyorum sıkılıyorum ama ya vakit felan geçmiyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?