2014 Yarenleri! :)

hahahah :) benim ki de kızlar kuyrukta aşkım sen kapat da beklemesin diyo daha bi kafayı yiyorum :)

Yaa şimdi ben çok kıskanç olmaya başladım adamın hoşuna gidiyor işine geliyor. Benim onu kıskandirmam lazım bana taktik lazım

Yaa şimdi ben çok kıskanç olmaya başladım adamın hoşuna gidiyor işine geliyor. Benim onu kıskandirmam lazım bana taktik lazım
Yuh be cocuk askerde dusundgn seye bak kz sen harbi pakopatsn ha.d bnce kskandrma derm ters teper askerde bde yanarsn diym:)

o zaten kıskanır birşeye gerek yok ki kıskanmayan erkek olmadığına göre :) çocuğu bunaltırsın ters teper bak :)

Yuh be cocuk askerde dusundgn seye bak kz sen harbi pakopatsn ha.d bnce kskandrma derm ters teper askerde bde yanarsn diym:)
Ya öyle kötü anlamda bir kıskandırma değil bee tatlı tatlı yaniii

o zaten kıskanır birşeye gerek yok ki kıskanmayan erkek olmadığına göre :) çocuğu bunaltırsın ters teper bak :)

Benimki cok kıskanç zaten ama belli başlı şeyler dışında artik belli etmemeye caslisiyir ondan :)

Insallah kuzum:) napm isten geldm ymk ydm esofmanimi gydm uzanyrm oh mis .d sen napiosn
bende okula gittim sınav berbat geçmiş yaa ona üzüldüm ayrıldığımız gün girmiştim ve fena olmuş ya uzadı sanırım okul offf valla mismiş kuzumm yaa ev gibisi yokk :)

bende okula gittim sınav berbat geçmiş yaa ona üzüldüm ayrıldığımız gün girmiştim ve fena olmuş ya uzadı sanırım okul offf valla mismiş kuzumm yaa ev gibisi yokk :)
Hadi yaa keske cok calssydn uzatmasydn uzatnca zor olyor dersi ya. Hayrlsi kuzum artk. Aynen ev gbisi yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…