amann acıktan okuyom benOkuyosn halbuki gecmesi lazm finallern ne zmn bakm:)
Anladm kuzum cals cals.d safagm bugunu saymazsam 315amann acıktan okuyom ben
ondan geçmiyor ya
25 26 ocakta canm finallerim
sen neler yapıyosun şafak durumu nasıl günler nasıl geçiyor bakalım
hiç bilmiyorum ben saymıyorum ya sayınca hiç geçmiyor..Anladm kuzum cals cals.d safagm bugunu saymazsam 315calstgm icn hemen gecio ya sıkıntı etmiyorm canm.d senin kacti safak:)
ya çalıştım bir hafta ama o gün ayrılınca aklım başka yerlerdeydiiHadi yaa keske cok calssydn uzatmasydn uzatnca zor olyor dersi ya. Hayrlsi kuzum artk. Aynen ev gbisi yok:)
İyiyim bebeğim allaha şükür yaa.. Rutin pazar sıkıcılığı bnmdeSevgilim olmadan haftasonlarını hiiiç sevmiyorummm
Abbbowwwww Bizim kiza BAK hele ne cevherler varmis sendeKuzu bz eve tasncktk ev bostu arkdsla plan yapmstm aklma geldi d.gunuydu arkdsla gittik pasta aldk kartrla yazlr yazdm bde eve donmeden yol arasndan kartla yol tarifi yaptm gel braz dha gel die haha kapya kadr grdi iceri kalp sekli yaptm yere mumla icne pasta duvarlarda resmimz guzl sozler yazdm girnce soka girdi ilk ckmalarmz ama o zmn bi şok olmustu snra alsti.d.d
pşştt nasılsın kızz?
iyiyim canım ben de klasik takılmaca
iyiyim bebeğim çook şükürrr, sen nasılsınn?
Tatli tatlida olmasn askerde hassaslar yapma derm :)
ya onlar zaten fenalar ya ben bulaşma derim :)
kızlaaaar napıosunz bakam :))
iyi aksamlar canlarim, nasilsiniz?
gelince yap yapacağını haklısın :)Aman sizde hee hevesim kursagimda kaldı hihhh
Bir gelsinde gostercem ona ben
gelince yap yapacağını haklısın :)
İzne gelseydi bir tek tek yolcam piyiklarini
öyle canım çok şükürr, sizin neden aynı değil bizimle hayatım hatırlayamadımhımm yine cezaya dönüşmemiş kuzummm :) hayırlısı yaa sıkma canını bak bizim günümüz sizinle aynıydı 5 mayıs teslimiydi ama şafak 185 :)
çok şükür canım, ya görevindeki performansa göre falan kuzum öyle biliyorumKuzucum sıkma canını yaa uzamamış çok şükür.. Ya uzasaydı? Onu düşün bide kuşum sıkma canını lütfenBu erken terhis nasıl oluyomuş peki bebeğim? Yani komutan neye göre veriyomuşki acaba?
canıııımmmmKizlaaar
hayırlı akşamlar kuzuumm hoşgeldinnnselamm kızlar hayırlı akşamlar
iyiliik sen napıyosun bakalım canııımkızlaaaar napıosunz bakam :))
fıstık hoşgeldiinnnnn iyiyizz seni sormalıııııiyi aksamlar canlarim, nasilsiniz?
ayy kıyamaam yaa geçmiş olsun hayatıımm ağrısı fenadırAynen Kuzu BENDE HIC sevmiyorumnasil gidiyor gunler :)
Abbbowwwww Bizim kiza BAK hele ne cevherler varmis sendebende buldum kendimi paket yapayimda nizamiyeye birakayim kendimi hahaha
Iyiyim guzellik bende uzaniyom 20lik disimi cektirdim Deeee
hoşbuldmm tatlımm benm nsılsın kuzumm :)öyle canım çok şükürr, sizin neden aynı değil bizimle hayatım hatırlayamadım
çok şükür canım, ya görevindeki performansa göre falan kuzum öyle biliyorum
canıııımmmm
hayırlı akşamlar kuzuumm hoşgeldinnn
iyiliik sen napıyosun bakalım canııım
fıstık hoşgeldiinnnnn iyiyizz seni sormalııııı
ayy kıyamaam yaa geçmiş olsun hayatıımm ağrısı fenadır
Biyik mi? Biyik ne arar kiz askerde
o zaman hiçbişey yapamazsın ki dayanamazsın :)İzne gelseydi bir tek tek yolcam piyiklarini
iyiyim canım nasıl olsun bir yandan diziyi izliyorum bir yandan burayı takip ediyorum sen nasılsıınhoşbuldmm tatlımm benm nsılsın kuzumm :)
hava değişimlerinden canım 60 gün artı 7 günde ceza dan uzadı 67 :)öyle canım çok şükürr, sizin neden aynı değil bizimle hayatım hatırlayamadım
canıııımmmm
öyle canım çok şükürr, sizin neden aynı değil bizimle hayatım hatırlayamadım
canıııımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?