- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
ay git git canim ihmal etme kayma olur dislerinde.. benimde 4ünü birden cektilerÇok şükür bende iyiyim canımcım, 20 lik dişim çıkıyor aslında çıkamıyor biraz baskı yapıyo ya doktora gitmem lazım kızlar git dedi
Iyi teo gecirebilmsse sevndm canim:) dagnksn herlde.d.d
Evet canım yeniyimmerhaba canım yeni yarenlerdensin sanırım :)
nerde askerin uzun dönem mi ? sen nerdesin :)Evet canım yeniyim
çalışıyor musun canııım? özel mi devlet mi yaş grubun nasıl çalışıyorsann?mersin canm :)
7Tamam kuzum haydi gittim beeen
inşallah kuzummm :)
hahahah ah canımsııınnn telefondan mı giriyorsunAyo edyon ha kuzucum seni unutmak.mumkunmu :) bende iyi olmaya calsyrm bu baglantdan vuryrm oyle calsyr .d.d
iyiler canım bugün tektim sınıfta uğraştık durduk yeni yıl hediyelerimizi hazırlıyoruz ailelerimizeİnşallah canım benim çok sağolBıdıkların nasıl miniklerin
dikkat et kendine canım neyin var seni böyle görmeye alışık değilimallah iyilik versin canim.. keyfim yok canim pek rahatsizim biraz
Aynen kuzucum cilgin kizlar die hehe hadi dinlen sen konusurz kuzum gecms olsun:)
Hıhı kısa dönem iskenderundaKisa donemmi senin cnm?
kısa dönem mi uzun dönem mi nerede asker kuzum?Ev
Evet19 aralıkta teslim oldu
İstanbul iyidir iyi:) en azından sınırlarda değil öyle düşün.. Kaybolmazsın canım korkma buradan okadar :)
ahh ahh artık inanki umursamıyorum o hallerine orada biri yada birilerine sinirleniyor bana kızıyor dedim kendine gel ben stres topun değilim diye arada susuyorum ama zor
çalışıyor musun canııım? özel mi devlet mi yaş grubun nasıl çalışıyorsann?
7öptüm bebeğiiimm
hahahah ah canımsııınnn telefondan mı giriyorsun
iyiler canım bugün tektim sınıfta uğraştık durduk yeni yıl hediyelerimizi hazırlıyoruz ailelerimize
dikkat et kendine canım neyin var seni böyle görmeye alışık değilim
Hıhı kısa dönem iskenderunda
ALLAH kavustrsn bnm asker kasmda gitti uzn donem.dHıhı kısa dönem iskenderunda
Ben Sivas'ta o İskenderun kısa dönemnerde askerin uzun dönem mi ? sen nerdesin :)
Hahaha oyle olur vala zor ckyrz bu siteden baglandk.d bende opyrm kuzumAhahahatamam kuzum çok sağol toparlayıp geliyorum gidicem gidicem diyorm bir gidemedim yaww muhabbet sardı ama gidicem mecbur öptüm canm
Usta Birliği daha belli değil canımayyy ıskenderındamı ne guzel ben her hafta yanındaydm ıskenderun olsa yakın sayılır :) usta bırlıgı neresı pekı
ohh gene iyisin kısa dönem miş kuzumm nişan falan varmı ne zamandır brliktesiniz :)Ben Sivas'ta o İskenderun kısa dönem
wvet kuzum telden giriyorm zor.olyor ama ayptr soylemesi telefonm buyuk ya ne gornyr hahaçalışıyor musun canııım? özel mi devlet mi yaş grubun nasıl çalışıyorsann?
7öptüm bebeğiiimm
hahahah ah canımsııınnn telefondan mı giriyorsun
iyiler canım bugün tektim sınıfta uğraştık durduk yeni yıl hediyelerimizi hazırlıyoruz ailelerimize
dikkat et kendine canım neyin var seni böyle görmeye alışık değilim
Gelince inşallah nişan olacak :) bir sene olduohh gene iyisin kısa dönem miş kuzumm nişan falan varmı ne zamandır brliktesiniz :)
hahaha ukala seniwvet kuzum telden giriyorm zor.olyor ama ayptr soylemesi telefonm buyuk ya ne gornyr haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?