2014 Yarenleri! :)

Iyi teo gecirebilmsse sevndm canim:) dagnksn herlde.d.d

vala acemıde yanında telı ıns yakalanmaz bıde ıphone goturdu akıllı.. bıraz dagngm evet rahatıma duskunumdr :)) ya alısverıs yapsmtm baya onların posetlerı yerdeydı onları yerlestrmeye calısıodum.. englısh home manyagı var karsında senın magaza benım evde :))

çalışıyor musun canııım? özel mi devlet mi yaş grubun nasıl çalışıyorsann?
Tamam kuzum haydi gittim beeen
7öptüm bebeğiiimm

inşallah kuzummm :)

Ayo edyon ha kuzucum seni unutmak.mumkunmu :) bende iyi olmaya calsyrm bu baglantdan vuryrm oyle calsyr .d.d
hahahah ah canımsııınnn telefondan mı giriyorsun

İnşallah canım benim çok sağol Bıdıkların nasıl miniklerin
iyiler canım bugün tektim sınıfta uğraştık durduk yeni yıl hediyelerimizi hazırlıyoruz ailelerimize
allah iyilik versin canim.. keyfim yok canim pek rahatsizim biraz
dikkat et kendine canım neyin var seni böyle görmeye alışık değilim

Aynen kuzucum cilgin kizlar die hehe hadi dinlen sen konusurz kuzum gecms olsun:)

Ahahaha tamam kuzum çok sağol toparlayıp geliyorum gidicem gidicem diyorm bir gidemedim yaww muhabbet sardı ama gidicem mecbur öptüm canm

ahh ahh artık inanki umursamıyorum o hallerine orada biri yada birilerine sinirleniyor bana kızıyor dedim kendine gel ben stres topun değilim diye arada susuyorum ama zor

Aynen başkasına sinirleniyor ya da başka bir şeyden uzuyor söylüyorum farkına varmiyor

Bende öptüm kuzum seni

wvet kuzum telden giriyorm zor.olyor ama ayptr soylemesi telefonm buyuk ya ne gornyr haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…