2014 Yarenleri! :)

canım askerinle aranız nasıl bir ara hayal mayal hatırlıyorum detaylardan haberim yokta limoniydinizz şuan nasılsınnızz?

ay utandırma kız beni
aramiz tuhaf canim.. soguk.. biz kavga edemiyoruz malesef, tartisamiyoruz, susuyoruz. oyuzden uzun suruyo eskiye donmemiz.. suan o asamadayiz yani susup bekliyorum..

Senin moralin mi bozuk 4 ünü birden miiiii
bosver tatlim onemli bisey degil.. evet canim ameliyatla aldilar dordunu birden

aramiz tuhaf canim.. soguk.. biz kavga edemiyoruz malesef, tartisamiyoruz, susuyoruz. oyuzden uzun suruyo eskiye donmemiz.. suan o asamadayiz yani susup bekliyorum..

İnşallah keyfin yerine gelir canım en kısa zamanda Ben dişçiden korkuyorum

ay ben blmıyrm kac gun var :)) gecen sene erkek arkadasm yurtdısına gtmstı 5 ay ayrıydık antremanlıyım yanı :) gecen sene gıderken ıyıydı ama dmı dıyrm :))
Bnm sevdgmde askere gtmeden yurt dsna gidiodu is dolaysyla kaliodu alsgm bnde canim hayrlisi olsn ya SAglkli.sklde bitrp gelrler INSALLAH :)

canııım inşallah hayırlısıyla çabucak toparlarsınız da eski güler yüzlü yarenimizi görebiliriz biz de

Oy oy :) canim ogretmenim.d
ah fıstığıımm
darısı sana canm kpss zor bı sınav degıl ınan
muhakkak canıım önce 4 yıllık bitireyim de kpss kusur kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…