canım askerinle aranız nasıl bir ara hayal mayal hatırlıyorum detaylardan haberim yokta limoniydinizz şuan nasılsınnızz?merak etme canim ediyorum.. bosver yavrum gelip gecici seyler uzulme gecer :)
ay utandırma kız beniYirim seni kiz
ay git git canim ihmal etme kayma olur dislerinde.. benimde 4ünü birden cektiler
haha valla kuzum ya olsun biz anlıyoruz seni
atandın mı canım sözleşmeli falan mı? özeldeyim ben 4 yaş canım
Nasilsn yazmstm tatlimhayir damlam ne yazdin
:)) koskoca 315gunumz var .duzun donem acemısı daha uzun suruo canm ıste.. dedım noluoo :))))
bizim gibisiniz hemen hemen inşallah hakkınızda en güzeli olur :)Gelince inşallah nişan olacak :) bir sene oldu
ayy maşallah yaaatandım tatlım kadroluyum :)
Oy oy :) canim ogretmenim.dcanım askerinle aranız nasıl bir ara hayal mayal hatırlıyorum detaylardan haberim yokta limoniydinizz şuan nasılsınnızz?
ay utandırma kız beni
aramiz tuhaf canim.. soguk.. biz kavga edemiyoruz malesef, tartisamiyoruz, susuyoruz. oyuzden uzun suruyo eskiye donmemiz.. suan o asamadayiz yani susup bekliyorum..canım askerinle aranız nasıl bir ara hayal mayal hatırlıyorum detaylardan haberim yokta limoniydinizz şuan nasılsınnızz?
ay utandırma kız beni
bosver tatlim onemli bisey degil.. evet canim ameliyatla aldilar dordunu birdenSenin moralin mi bozuk4 ünü birden miiiii
Amin canım benim inşallah sizin için debizim gibisiniz hemen hemen inşallah hakkınızda en güzeli olur :)
:)) koskoca 315gunumz var .d
ayy maşallah yaa
amin kuzum :)A
Amin canım benim inşallah sizin için de
ayni bitanemm degisen bisey yok idare ediyorumNasilsn yazmstm tatlim
aramiz tuhaf canim.. soguk.. biz kavga edemiyoruz malesef, tartisamiyoruz, susuyoruz. oyuzden uzun suruyo eskiye donmemiz.. suan o asamadayiz yani susup bekliyorum..
bosver tatlim onemli bisey degil.. evet canim ameliyatla aldilar dordunu birden
Bnm sevdgmde askere gtmeden yurt dsna gidiodu is dolaysyla kaliodu alsgm bnde canim hayrlisi olsn ya SAglkli.sklde bitrp gelrler INSALLAH :)ay ben blmıyrm kac gun var :)) gecen sene erkek arkadasm yurtdısına gtmstı 5 ay ayrıydık antremanlıyım yanı :) gecen sene gıderken ıyıydı ama dmı dıyrm :))
saol canim amin.. korkma korkma canim git bi an once kurtulİnşallah keyfin yerine gelir canım en kısa zamandaBen dişçiden korkuyorum
Senin askerin nerde canım kısa dönem miamin kuzum :)
INSALLAH daha iyi olursun demetimayni bitanemm degisen bisey yok idare ediyorum
canııım inşallah hayırlısıyla çabucak toparlarsınız da eski güler yüzlü yarenimizi görebiliriz biz dearamiz tuhaf canim.. soguk.. biz kavga edemiyoruz malesef, tartisamiyoruz, susuyoruz. oyuzden uzun suruyo eskiye donmemiz.. suan o asamadayiz yani susup bekliyorum..
bosver tatlim onemli bisey degil.. evet canim ameliyatla aldilar dordunu birden
ah fıstığıımmOy oy :) canim ogretmenim.d
muhakkak canıım önce 4 yıllık bitireyim de kpss kusur kalsındarısı sana canm kpss zor bı sınav degıl ınan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?