Usta Birliği daha belli değil canım
canııım çalışıyor musun demiştim sana ama görmedim galiba mesajımıaa nasl bellı degl canm kısa donemlerınkı bellı hep cok sasrdm benm erkek arkadasmda 19 aralıkta teslım oldu ve usta bırlıgıde bellı
:))Oyle kuzum bak net yazamiyorm telde mesela pc de daha guzel oh rahat .dhahaha ukala seniya benim telefonum ekranı seninki kadar büyük değil ama telefonda kafayı yiyorum ya hiç sarmıyor telefondan burası
çalışıyor musun canııım? özel mi devlet mi yaş grubun nasıl çalışıyorsann?
7öptüm bebeğiiimm
hahahah ah canımsııınnn telefondan mı giriyorsun
iyiler canım bugün tektim sınıfta uğraştık durduk yeni yıl hediyelerimizi hazırlıyoruz ailelerimize
dikkat et kendine canım neyin var seni böyle görmeye alışık değilim
Cnm meslege vermedlerse dha fazla yapio bak bnm asker kasmda gitti hala acemide :))aa nasl bellı degl canm kısa donemlerınkı bellı hep cok sasrdm benm erkek arkadasmda 19 aralıkta teslım oldu ve usta bırlıgıde bellı
canııım çalışıyor musun demiştim sana ama görmedim galiba mesajımı
Cnm meslege vermedlerse dha fazla yapio bak bnm asker kasmda gitti hala acemide :))
Ya usta Birliği De İskenderun diye yazıda değişir diye düşündük biz dün konultuğumuzda öyle dedi ama bugün aramadı daha bilmiyorumaa nasl bellı degl canm kısa donemlerınkı bellı hep cok sasrdm benm erkek arkadasmda 19 aralıkta teslım oldu ve usta bırlıgıde bellı
haha valla kuzum ya olsun biz anlıyoruz seni:))Oyle kuzum bak net yazamiyorm telde mesela pc de daha guzel oh rahat .d
atandın mı canım sözleşmeli falan mı? özeldeyim ben 4 yaş canımdevlette calısıyorum canm 5 yas grubu .. sen ?
Valla bn uzun donemcym bilmem kisa donem nasl olyor :))o ne demek canm ya tam anlamadm ?? kısa donem 9 ocakta da yemın torenı var ?
çalışıyor musun canııım? özel mi devlet mi yaş grubun nasıl çalışıyorsann?
7öptüm bebeğiiimm
hahahah ah canımsııınnn telefondan mı giriyorsun
iyiler canım bugün tektim sınıfta uğraştık durduk yeni yıl hediyelerimizi hazırlıyoruz ailelerimize
dikkat et kendine canım neyin var seni böyle görmeye alışık değilim
Yirim seni kizhaha valla kuzum ya olsun biz anlıyoruz seni
atandın mı canım sözleşmeli falan mı? özeldeyim ben 4 yaş canım
bebeğim hayır olsun inşallah?Kızlar
Demetim sana yazdm ben gormedn sanirm kuzummerak etme canim ediyorum.. bosver yavrum gelip gecici seyler uzulme gecer :)
Kızlar
Denizim hayrdr insallah nolduKızlar
Valla bn uzun donemcym bilmem kisa donem nasl olyor :))
hayir damlam ne yazdinDemetim sana yazdm ben gormedn sanirm kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?