- 7 Şubat 2015
- 1.628
- 235
- 38
beklemeye razıyım ben sevgilimi görebileyim deİnşallah beklemezsin balımmmm.. Muhtemeln çok sıra beklemezsin karda kışta gelemeyenler olur çnkü..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beklemeye razıyım ben sevgilimi görebileyim deİnşallah beklemezsin balımmmm.. Muhtemeln çok sıra beklemezsin karda kışta gelemeyenler olur çnkü..
Kuşummm rabbim hem sana hem sevdiğine dayanma gücü versin booıl bol sabır versingeçicek bitanemmm.. Herkes nası yapıp geliyossa snin sevdiceğin aslanlar gibi askerliğini yapıp geliceeeek.. Şimdi sen çok kötü olursan o kendini daha kötü hisseder
güçlü olmalısın bebeğimmmm
![]()
Hakkınızda hayırlısı olsun canım,dua et bol bol iyi düşün. Bylesi demekki sizin için daha hayırlısıymışşsaol kuzum amin![]()
Bebeğimmmm neresi olursa olsun hayırlısı olsun inşallahhhh.. Haber alınca bizede yaz mutlakaaa..Bebegim kalbim agzimda gözüm telefonda aramasini bekliyorum belli oldu mu olmadi mi bilmiyorum bekliyorum![]()
Bizimkide belli olmuş mudurKuşummm rabbim hem sana hem sevdiğine dayanma gücü versin booıl bol sabır versingeçicek bitanemmm.. Herkes nası yapıp geliyossa snin sevdiceğin aslanlar gibi askerliğini yapıp geliceeeek.. Şimdi sen çok kötü olursan o kendini daha kötü hisseder
güçlü olmalısın bebeğimmmm
![]()
Yazarım bebegim bi arasindaBebeğimmmm neresi olursa olsun hayırlısı olsun inşallahhhh.. Haber alınca bizede yaz mutlakaaa..
saol canım aminHakkınızda hayırlısı olsun canım,dua et bol bol iyi düşün. Bylesi demekki sizin için daha hayırlısıymışş
inşallah kuzum inşallahAllahm korusun içim yanıo resmen
Balımmmm sakın ağlama onunla konuşurken.. O senden güç bulucak sadece.. Annesi ona o gücü veremiycek çnküizne de hemen gelemeyebilirmiş kuzum 20 gün mü ne eğitim varmış silah eğitimi sürünme vs.
belli değil henüz dedi bi gelsem sarılsam huzur dolsam dedi telefonda ağlamamak için zor tuttum kendimi![]()
![]()
yerim seni :) geleyim sana kek yapayimmm yiyelim bebisimm :) off nasil isterdim sizinle ayni sehirde olmayiii :)İyiyim bende bitanemmmm:)) oturuyorum öyleee:)) kalkıp mutfağa geçmem gerekiyo azıcık halletmem gereken işler vardaaa:) ama çok üşeniyoruuuuunnmm:)) bana yarın nöbet var yaaavvv çalışıcam yarın:)
balim e devlete girsene bilmiyomusun tcsiniii hemen gir bak :sBebegim kalbim agzimda gözüm telefonda aramasini bekliyorum belli oldu mu olmadi mi bilmiyorum bekliyorum![]()
canim skma canini allah sabir versin ailesinede sanada.. insallah rahat olur canim dua edelim hayirlisi boyleymis canim uzulme :sinşallah kuzum inşallahAllahm korusun içim yanıo resmen
olmuştur canım büyük ihtimal. mutlaka yazBizimkide belli olmuş mudur![]()
Balımm birlikten birliğe değişiyo bu.. Belli olmuşta olabilir olmamışta olabilir.. Aşkiton arasında öğrenirsin allahın izniyle..Bizimkide belli olmuş mudur![]()
Yaaa bilmiyorum ki tc siniyerim seni :) geleyim sana kek yapayimmm yiyelim bebisimm :) off nasil isterdim sizinle ayni sehirde olmayiii :)
amaan bosver bugun yapma yarin yaparsin kuzum yauuu :) oy kiyamam yarin caliscakmis beniim balimm her cunartesi calisiyomusun sen guzelimm
balim e devlete girsene bilmiyomusun tcsiniii hemen gir bak :s
canim skma canini allah sabir versin ailesinede sanada.. insallah rahat olur canim dua edelim hayirlisi boyleymis canim uzulme :s
Balımmmm sakın ağlama onunla konuşurken.. O senden güç bulucak sadece.. Annesi ona o gücü veremiycek çnkü20 gün snrada olsa dağıtım iznine gelicek bitanemmm sımmsıkı sarılıcaksınız birbirinizeeee.. Elleriniz keneylenicekkk.. Bu zorlu sürecide birbirinize dahada bağlanarak atlatıcaksınuıuz..
Arasinda haber veririm bebegimolmuştur canım büyük ihtimal. mutlaka yaz
yerim seni :) geleyim sana kek yapayimmm yiyelim bebisimm :) off nasil isterdim sizinle ayni sehirde olmayiii :)
amaan bosver bugun yapma yarin yaparsin kuzum yauuu :) oy kiyamam yarin caliscakmis beniim balimm her cunartesi calisiyomusun sen guzelimm
canim skma canini allah sabir versin ailesinede sanada.. insallah rahat olur canim dua edelim hayirlisi boyleymis canim uzulme :s
Cuma yada cumartesi belli olur demişti balim off arar inşallahBalımm birlikten birliğe değişiyo bu.. Belli olmuşta olabilir olmamışta olabilir.. Aşkiton arasında öğrenirsin allahın izniyle..
Yok balım her ctesi çalışmıyorum.. 3-4hafta 1 sıra geliyo ctesi pazar çalışıyoruz:)yerim seni :) geleyim sana kek yapayimmm yiyelim bebisimm :) off nasil isterdim sizinle ayni sehirde olmayiii :)
Arasinda haber veririm bebegimsabah aradi unuttum ya sormayı bi daha aramazsa
![]()
ben de meraktayım kız enişte nereye gidecek bakalım, haber ver mutlakaCuma yada cumartesi belli olur demişti balim off arar inşallah