- 27 Ocak 2015
- 579
- 61
- 38
- 31
Çok iyiyim bebeğimm alışıyorum zamanla. Sen nasılsınnasılsın neler yaptın görüşmeyeli?
Telefon serbest gibi bir şey komutan'ın yanında bile konuşuyor çarşı izni yok. Doğu tarafı olduğu için komutanlar askerlere iyi davranıyosaolasın canım amin
nasıl zor muymuş çok
konuşabiliyorlar mı
Ay delircem ya yat istimasi yapılmış mıdır acaba bi dakikalığına arasaydişu sıralar tören hazırlıklarında sürekli rütbeliler gidip geliyormuş o yüzden çok yoğunlar kuşum. Askerime doyamadan hemen kapatıyo telefonuarayamıyordum kuzum kötü düşünme hemen
Selam cicimmmmSelammm yarenler
canim bizim komutan tam manyak ama ona rağmen sevdicegim telefon kullaniyo..valla ilk cok korkuyodum halada oyle bi gun haber alamiyim uyku uyuyamiyorum..ama alisiliyo be tatlim kismet boylymis. inşallah sizinki daha rahat olur..bizim safak atarsa 168saol canımsizin şafak kaç canım doğu hem zor hem çok soğuk hem dağın başı moralim çok bozuk
telefon kullanabiliyor dimi
Selam cicimmmmNabbeeeerrrr?
öğlen konuştuk kuzucum 3 dakika falan. 9 da yat emri veriliyor diyebiliyorum ben canım. ustaya geçsinler de rahat edelim gariAy delircem ya yat istimasi yapılmış mıdır acaba bi dakikalığına arasaydisiz konustunuz mu canim
iyiyim bebeğim bnm sizi gordum daha iyi oldumm sn nasilsin bal kaymagim:)Başakımmmmmmmmmmm :) güzel arkadaşım meniiiimmmmmm :) nasılsııııınnnn?
Ahahahahahahahay kuşummm atla gel çanakkaleye yapayım sana daaşkım sarmama bayılır, bir keresinde evlerine gönderdim ailesi de tatsın diye herkese birer tane vermiş kendi yemiş cimrilik yapmış
Telefon serbest gibi bir şey komutan'ın yanında bile konuşuyor çarşı izni yok. Doğu tarafı olduğu için komutanlar askerlere iyi davranıyo
Değişiyor canim o galiba. Bizde 11de konuştuk bi dakika konussam yeter ya yeterki arasin bi neden böyle oldum bilmiyorum huzursuzumöğlen konuştuk kuzucum 3 dakika falan. 9 da yat emri veriliyor diyebiliyorum ben canım. ustaya geçsinler de rahat edelim gari
iyiyim kuzum hastalanıcam yaklaştı günü başım ağrıyor birazÇok çok çok iyiyimm güzellliikkk senden naber
Rabbim dahada çok çok çooook iyi etsin inşallah balımmmmmÇok çok çok iyiyimm güzellliikkk senden naber
Benimki de doğu da canım Ağrı dainşallah canım ya iyi olsun rahat olsun da sabırla beklerim daima
Amiinnn meleğim cümlemizi inşallahRabbim dahada çok çok çooook iyi etsin inşallah balımmmmmBende iyiyim çooook şüküüüürrr..
canim bizim komutan tam manyak ama ona rağmen sevdicegim telefon kullaniyo..valla ilk cok korkuyodum halada oyle bi gun haber alamiyim uyku uyuyamiyorum..ama alisiliyo be tatlim kismet boylymis. inşallah sizinki daha rahat olur..bizim safak atarsa 168
Benimki de doğu da canım Ağrı da
uzun donem bebeğim. .siz kisa donem misinizoh maşallah kuzum uzun dönem miydi.
inşallah raahat olur sağ salim Allahın izniyle gidip gelsinler
Kuşum acemilikteyken bi defasında gece 12 de aramıştı çağlartoşummmm.. Bot nöbeti varmış ozmn saklı gizlii aramıştı çok şaşırmıştım gecenin 12sinde manisa kodlu numarayı görünceeee:) hemde 1 saat konuşmuştukkk hihihihihi:) belki aeninkide nöbetinde fln aramıştır bebeğimmm yatma saatleri 11e kalmaz çnkü..Değişiyor canim o galiba. Bizde 11de konuştuk bi dakika konussam yeter ya yeterki arasin bi neden böyle oldum bilmiyorum huzursuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?