2014 Yarenleri! :)

Belkide olabilir bebegim beklicem mecburen..

-Piraye canım ben de c.tesi akşam üstü öğrenmiştim şuan çok yoğunlukta oluyo herkes ailelerini arıyo çok sıra oluyo eğer sevdiceğin yorgunsa sıraya da girmemiş olabilir içini ferah tut hakkınızda hayırlısı olan bir yer çıkıcak inan bana kuzum.

Siraya girsin oda ya da birinden bi mesaj atsin catlicam ölecem meraktan arardi mutlaka ay hic bu kdar istemedim bebeğim aramasini aklim onda gözüm telefonda neresi çıktı acaba

kuzummm napisinn çay kattım gel hadii
Çanakkale ve alanyanın ortayolu denizli kızlar:)) sevgikuşumm sen çayı getiriyosun, tembel tenekem sende sarmaları ve peynir helvasını getiriyosun benfe buluşup kızlar partisi veriyoruz Hadiiii hala oturuyosunuuuz kaldırın totoları kıslaaaaarrrr sabaha kadar dedikodunun belini kırarizzzz ayooool

Ay kızz ne güzel olur yaren moral merkezi gibi hehe

Kızlar askerleriniz telefonu usta birliğine nasıl soktu? Benimkinin yüzü kızarır hemen nasıl becercek bilmiyorum

ay bu fikir süpeeerrr kısır deyince akan sular durur bebeğim benim keşke yaa kız abim denizliye gezmeye gitmişti bana büsürü şey getirmiş nevresm takımı mutfak setleri havlular ne kdr ucuzdu hepside

Kızlar askerleriniz telefonu usta birliğine nasıl soktu? Benimkinin yüzü kızarır hemen nasıl becercek bilmiyorum
Gazinoda çalışan bi abi varmış balım.. Aşkitoma ev adresini vermiş.. Bende tlfnu çoraba sarıp, içinede mektup, kurabiye gibi bişiler ekleyip kargoyla göndermiştim.. Malum burdur küçük yer herkes birbirini tanıyo.. Kargocu adamı evde bulamayınca askeriyeye götürmüşşş Askeriyeden aldı bnm sevdicek Bu her yerde uygulanabilicek bi yöntem değil tabi bebeğim

Allah iyiliğini versin sizinki baya sıradışı olmuş kuzum

Anladım canım sokma değil de sonrasında dikkatli olmak lazım demekki yakalanmamak için. Sağol bebeğim
kuzum biraz komutanlara baglı komutanlar iyi olursa hiçbir sorun çıkmıyor mesela bi kaç defa görmüş konutanı bir daha ben görmeyim demiş :) ama cinsleride var tabiki

ay bu fikir süpeeerrr kısır deyince akan sular durur bebeğim benim keşke yaa kız abim denizliye gezmeye gitmişti bana büsürü şey getirmiş nevresm takımı mutfak setleri havlular ne kdr ucuzdu hepside
10 numero 5 yıldız kız denizli tekstil konusundaaaaa:) çok şanslıyımmmmm kuşum en ucuzundan en kaliteli nevresimleri ve havluları kapıyorummm:)) beklerim bi gün denisliye bebeğimmmmm:)) çeyizlerimize kaparız güzel güzel parçalar

ay valla varya keşke yakın olsam herbişeyimi ordan alırdım kuzum ya inan

Bu arada ben senin için kısırın en âlâsını yaparım kııııııız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…