Belkide olabilir bebegim beklicem mecburen..Ay ben sana neler nelet yaparım, bir de çanakkalede peynir helvası diye bir tatlı var üstüne dondurmayla aman aman diyorum :)
Belki daha söylememiştir komutanları kuzum. İlk girdiklerinde kimlik kartları için form doldurmuşlar, kimlikler ellerine daha yeni geçmiş düşün.
Siraya girsin oda ya da birinden bi mesaj atsin-Piraye canım ben de c.tesi akşam üstü öğrenmiştim şuan çok yoğunlukta oluyo herkes ailelerini arıyo çok sıra oluyo eğer sevdiceğin yorgunsa sıraya da girmemiş olabilir içini ferah tut hakkınızda hayırlısı olan bir yer çıkıcak inan bana kuzum.
İçini ferah tut güzel bir yer olacak inşallah askerliği de yiyip biticez hatta. Bugünler hikaye gibi olcak ilerde bir varmış bir yokmuşBelkide olabilir bebegim beklicem mecburen..
kuzummm napisinn çay kattım gel hadii
Çanakkale ve alanyanın ortayolu denizli kızlar:)) sevgikuşumm sen çayı getiriyosun, tembel tenekem sende sarmaları ve peynir helvasını getiriyosun benfe buluşup kızlar partisi veriyoruzAy ben sana neler nelet yaparım, bir de çanakkalede peynir helvası diye bir tatlı var üstüne dondurmayla aman aman diyorum :)
Belki daha söylememiştir komutanları kuzum. İlk girdiklerinde kimlik kartları için form doldurmuşlar, kimlikler ellerine daha yeni geçmiş düşün.
Inşallah bebeğim şu zaman gecsinde bi hayırlısıyla bebegimİçini ferah tut güzel bir yer olacak inşallah askerliği de yiyip biticez hatta. Bugünler hikaye gibi olcak ilerde bir varmış bir yokmuş
Ay kızz ne güzel olur yaren moral merkezi gibi heheÇanakkale ve alanyanın ortayolu denizli kızlar:)) sevgikuşumm sen çayı getiriyosun, tembel tenekem sende sarmaları ve peynir helvasını getiriyosun benfe buluşup kızlar partisi veriyoruzHadiiii hala oturuyosunuuuz kaldırın totoları kıslaaaaarrrr sabaha kadar dedikodunun belini kırarizzzz ayooool
Kuşum yaaa kafanı kırıcam seninnnn.. 10kere 100kere diyoz tartışmayın diye aaaaaaaDaha önce tartistigimiz bi konu bebeğim ya nerden geldiysekk o konuyada araasini hiç bu kadar istememistim
ay bu fikir süpeeerrrÇanakkale ve alanyanın ortayolu denizli kızlar:)) sevgikuşumm sen çayı getiriyosun, tembel tenekem sende sarmaları ve peynir helvasını getiriyosun benfe buluşup kızlar partisi veriyoruzHadiiii hala oturuyosunuuuz kaldırın totoları kıslaaaaarrrr sabaha kadar dedikodunun belini kırarizzzz ayooool
Pişmanım bebegim kuzumKuşum yaaa kafanı kırıcam seninnnn.. 10kere 100kere diyoz tartışmayın diye aaaaaaa
canım çok kolay soktu benimki çok detaylı bi arama olmamış zaten valizinde soktuKızlar askerleriniz telefonu usta birliğine nasıl soktu? Benimkinin yüzü kızarır hemen nasıl becercek bilmiyorum
Gazinoda çalışan bi abi varmış balım.. Aşkitoma ev adresini vermiş.. Bende tlfnu çoraba sarıp, içinede mektup, kurabiye gibi bişiler ekleyip kargoyla göndermiştim.. Malum burdur küçük yer herkes birbirini tanıyo.. Kargocu adamı evde bulamayınca askeriyeye götürmüşşşKızlar askerleriniz telefonu usta birliğine nasıl soktu? Benimkinin yüzü kızarır hemen nasıl becercek bilmiyorum
Anladım canım sokma değil de sonrasında dikkatli olmak lazım demekki yakalanmamak için. Sağol bebeğimcanım çok kolay soktu benimki çok detaylı bi arama olmamış zaten valizinde soktu
Allah iyiliğini versin sizinki baya sıradışı olmuş kuzumGazinoda çalışan bi abi varmış balım.. Aşkitoma ev adresini vermiş.. Bende tlfnu çoraba sarıp, içinede mektup, kurabiye gibi bişiler ekleyip kargoyla göndermiştim.. Malum burdur küçük yer herkes birbirini tanıyo.. Kargocu adamı evde bulamayınca askeriyeye götürmüşşşAskeriyeden aldı bnm sevdicek Bu her yerde uygulanabilicek bi yöntem değil tabi bebeğim
kuzum biraz komutanlara baglı komutanlar iyi olursa hiçbir sorun çıkmıyor mesela bi kaç defa görmüş konutanı bir daha ben görmeyim demiş :) ama cinsleride var tabikiAnladım canım sokma değil de sonrasında dikkatli olmak lazım demekki yakalanmamak için. Sağol bebeğim
10 numero 5 yıldız kız denizli tekstil konusundaaaaa:) çok şanslıyımmmmm kuşum en ucuzundan en kaliteli nevresimleri ve havluları kapıyorummm:)) beklerim bi gün denisliye bebeğimmmmm:)) çeyizlerimize kaparız güzel güzel parçalaray bu fikir süpeeerrrkısır deyince akan sular durur bebeğim benim keşke yaa kız abim denizliye gezmeye gitmişti bana büsürü şey getirmiş nevresm takımı mutfak setleri havlular ne kdr ucuzdu hepside
ay valla varya keşke yakın olsam herbişeyimi ordan alırdım kuzum ya inan10 numero 5 yıldız kız denizli tekstil konusundaaaaa:) çok şanslıyımmmmm kuşum en ucuzundan en kaliteli nevresimleri ve havluları kapıyorummm:)) beklerim bi gün denisliye bebeğimmmmm:)) çeyizlerimize kaparız güzel güzel parçalar
İnşallah insaflı bir komutana düşerkuzum biraz komutanlara baglı komutanlar iyi olursa hiçbir sorun çıkmıyor mesela bi kaç defa görmüş konutanı bir daha ben görmeyim demiş :) ama cinsleride var tabiki
Bu arada ben senin için kısırın en âlâsını yaparım kııııııızay bu fikir süpeeerrrkısır deyince akan sular durur bebeğim benim keşke yaa kız abim denizliye gezmeye gitmişti bana büsürü şey getirmiş nevresm takımı mutfak setleri havlular ne kdr ucuzdu hepside
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?