Bitanemmmmmmmm.. Donmak yooookkkk.. Booool bol dua etmek var tamammııııı?
Onunla konuşmadığın zamanlar istediğin kadar ağla.. Ağla ki desarj ol bebeğim.. Ama sakın sakın sevdiğinin yanında yada tlfda yapma bunu.. En büyük destekçisi sensin canımıniçi.. Rabbim sabır versin inşallah.. Atlatıcaksın bugünleri..
Telefon sokmak sorun değil şarj etmek sorun oluyo yaBazı komutanlar postalarını falan cepten arayıp buluyormuş tatlım
Kız hiç bilmiyom yaa:)) benim eşek kafalı aşkım yatakta tlfdan kulaklıkla müzik dinlerken yakalanmıştı komutana:)) gitti tlfnumuz:)) şimdi başka kullanıyo:)) nerde sarj ediyolar aceba kııııız:))Valla bilmiyorum ki canım baya küçük ince bir telefondu herhalde ya da kiloluk şampuan aldılarTelefon neyse de şarj aletini nasıl saklıyolar acaba
saol bitanemgüçlü olmaya çalışıcam bi gelse dibinden ayrılmıcam
başıma ağrılar girdi strestenhemen gelir inşallah
Nerde şarj ediyo sevdiceğin kuzum?Telefon sokmak sorun değil şarj etmek sorun oluyo ya
İnşallah bebeğim.. Sen o güzel gönlünü ferah tut tamammı? Dağıtım iznine geldiğinde sımmsıkı sarılıcaksın aşkınaaaa:) bunu düşünnnn:))saol bitanemgüçlü olmaya çalışıcam bi gelse dibinden ayrılmıcam
başıma ağrılar girdi strestenhemen gelir inşallah
Canım gerçekten çok rahat oluyolar kendi arkadaşımdan biliyorum komutan ile selfie yapıp face'ye atıyorlardı. Bi çarşı izni sıkıntı başka da rahat benim arkadaşımın sevgilisi
İnşallah bebeğim.. Sen o güzel gönlünü ferah tut tamammı? Dağıtım iznine geldiğinde sımmsıkı sarılıcaksın aşkınaaaa:) bunu düşünnnn:))
Canım benim ki yazıcıydı acemi birliğinde öyle bi sıkıntımız olmadı şarj ediyodu ama diğer arkadaşları tıraş olurken şarj ediyolarmış telefonları başka da bilmiyorummNerde şarj ediyo sevdiceğin kuzum?
Rahat canım sıkmıyolar orada askerleriçarşı izni yokmuş galiba canım araştırdım birazcık. rahat olsun da o yeter bana
Ben de merak ediyorum o şarj etme mevzusunu. Kızz boşver nevresimi havluyu ben seni görmeye gelirim asıl denizliye. Böyle tatlı dilli pozitif bi kızçe nasılmış bir görelim diyeKız hiç bilmiyom yaa:)) benim eşek kafalı aşkım yatakta tlfdan kulaklıkla müzik dinlerken yakalanmıştı komutana:)) gitti tlfnumuz:)) şimdi başka kullanıyo:)) nerde sarj ediyolar aceba kııııız:))
Sağol kuzucum benimki de şöyle yazıcı gibi bi görev alsa da rahat etsekCanım benim ki yazıcıydı acemi birliğinde öyle bi sıkıntımız olmadı şarj ediyodu ama diğer arkadaşları tıraş olurken şarj ediyolarmış telefonları başka da bilmiyorumm
Bi yararı vardır elbet kuşumBenim ki takdir belgesi gibi bişey aldı acemilik de acaba bi işe yarar mı o
Şimdi mi aradı kızz. Hadi gözün aydın :) uzak olsun bebeğim boşverKizlaaaaaaaaaarrr Kırklareliye çıkmııııışDoğu değil ama buraya çok uzak ; ( Allahim şükür
Evet canim 50 sn konuştuk söyleyip kapatti hemen. Baya uzak kiz ama rahat olur inşallahBi yararı vardır elbet kuşum
Şimdi mi aradı kızz. Hadi gözün aydın :) uzak olsun bebeğim boşver
Rahat olsun da uzaklık hiç önemli değil kuşum 50 saniye de olsa habersiz bırakmadı bak:)Evet canim 50 sn konuştuk söyleyip kapatti hemen. Baya uzak kiz ama rahat olur inşallah
offf bebekim offHiiiiii ben yanlış anlamışımmmm:))) inşallah en kısa sürede arar bebeğimmmmmm.. İçini rahatlatıcak haberler alırsın allahın izniyleee..
Gel başakııııımmmmm bende efkarlandım şimdiii bak
Ayy evet bebegm ya rahatladimmm :)Rahat olsun da uzaklık hiç önemli değil kuşum 50 saniye de olsa habersiz bırakmadı bak:)
Bende ondan korkuyorum bebeğim. Aminnn sağol güzel dileklerin için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?