• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

Sanırım ben hep geç kalıyorum ama ders falan derken ancak :( yeni yarenler yerler iniz hayırlı olsun inşallah damlam yok :( yesimim ve basagim allah kavustursun gördüğüm kadarıyla deniz ve Duha stabil :) çok optum yarenlerim hepinizi hepiniz sevdiklerinizi görün ruyanizda :) :KK37::KK60:

günaydııııııııııınnnn:KK3: hayırlı sabahlar güzellikleeeeeerrrrrr:KK19: hala uyuyomusunuz yaavvvvv bnm işim çoktan bittiiiiiiiiiii:oops:öğle yemeğimin gelmesini bekliyorum:KK53:

deniziiiim iyiyim guzelimmm cuma bugun nasil iyi olmammm ohhh :) instami da actim kiz cok zevkli sende ac sendeee :)
sen nasilsin balim napiyosun?

iyiyim fistigiiim sen nasilsin? :)

Günaydın bebekim annemin günü var yardım ediyordum kaçtım :-) hava Pırıl pırıl gezmek istiyommm:)

Denizimmmm:) güzel Yürekli arkadaşım nasılsın :)

Bebeğim merhaba yeni gördüm SVGTRK kullanıcı adım:KK50:

Yazdım kuzum sanırım ilk Sırada olan sendin :) ekledim gitti tstlım:)

Günaydın bebekim annemin günü var yardım ediyordum kaçtım :-) hava Pırıl pırıl gezmek istiyommm:)

Denizimmmm:) güzel Yürekli arkadaşım nasılsın :)

Yazdım kuzum sanırım ilk Sırada olan sendin :) ekledim gitti tstlım:)
füsunummmmm,canım arkadaşımmmmm benimmmmm:KK60: iyiyim allaha çok şükür bitanemmm, hastanedeyimmm.. bugün nöbetim vardı ama çok az hasta vardıııı:KK45: hastaları bitirdim öyle bi giriyimm bakiyim dedimmm:KK45: yemeğimin gelmesini bekliyorum:kk77: sen nasılsınnn kuşuuummmm? napıosuuuunnn?

füsunummmmm,canım arkadaşımmmmm benimmmmm:KK60: iyiyim allaha çok şükür bitanemmm, hastanedeyimmm.. bugün nöbetim vardı ama çok az hasta vardıııı:KK45: hastaları bitirdim öyle bi giriyimm bakiyim dedimmm:KK45: yemeğimin gelmesini bekliyorum:kk77: sen nasılsınnn kuşuuummmm? napıosuuuunnn?

Ohhh mis bebekim sevindim adına cancağızım :) annemin günü varda yoruldum yaaa kaçtım bende buraya :-) hem devlet ÇOğu fizik tedvisini çıkarmış rahatlarsınız da hastalara üzüldüm bebem:(

Ohhh mis bebekim sevindim adına cancağızım :) annemin günü varda yoruldum yaaa kaçtım bende buraya :-) hem devlet ÇOğu fizik tedvisini çıkarmış rahatlarsınız da hastalara üzüldüm bebem:KK43:
bende üzüldüm ona bebeğim yaa:KK43: devletin sağlıkla ilgili politikası her geçen gün daha da kötüleşiyor maalesef.. zaten hastaları düşündükleri yokki kuzum.. sırf hastaneye para gelsin.. mantık bu:KK62: hastalar eşittir müşteri.. allah sonumuzu hayır etsin valla çok üzülüyorum kuşum çoook:KK43:

buarada günleri çoookkk severim bebeğimmmmm:kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77: gün deyince aklıma ilk gelen şey kısır, poğaça, börek, kurabiye ve kek:KK53:

Back
X