2014 Yarenleri! :)

Sanırım ben hep geç kalıyorum ama ders falan derken ancak yeni yarenler yerler iniz hayırlı olsun inşallah damlam yok yesimim ve basagim allah kavustursun gördüğüm kadarıyla deniz ve Duha stabil :) çok optum yarenlerim hepinizi hepiniz sevdiklerinizi görün ruyanizda :)

günaydııııııııııınnnn hayırlı sabahlar güzellikleeeeeerrrrrr hala uyuyomusunuz yaavvvvv bnm işim çoktan bittiiiiiiiiiiiöğle yemeğimin gelmesini bekliyorum

deniziiiim iyiyim guzelimmm cuma bugun nasil iyi olmammm ohhh :) instami da actim kiz cok zevkli sende ac sendeee :)
sen nasilsin balim napiyosun?

iyiyim fistigiiim sen nasilsin? :)

Günaydın bebekim annemin günü var yardım ediyordum kaçtım hava Pırıl pırıl gezmek istiyommm:)

Denizimmmm:) güzel Yürekli arkadaşım nasılsın :)

Bebeğim merhaba yeni gördüm SVGTRK kullanıcı adım

Yazdım kuzum sanırım ilk Sırada olan sendin :) ekledim gitti tstlım:)

füsunummmmm,canım arkadaşımmmmm benimmmmm iyiyim allaha çok şükür bitanemmm, hastanedeyimmm.. bugün nöbetim vardı ama çok az hasta vardıııı hastaları bitirdim öyle bi giriyimm bakiyim dedimmm yemeğimin gelmesini bekliyorum sen nasılsınnn kuşuuummmm? napıosuuuunnn?

Ohhh mis bebekim sevindim adına cancağızım :) annemin günü varda yoruldum yaaa kaçtım bende buraya hem devlet ÇOğu fizik tedvisini çıkarmış rahatlarsınız da hastalara üzüldüm bebem

Ohhh mis bebekim sevindim adına cancağızım :) annemin günü varda yoruldum yaaa kaçtım bende buraya hem devlet ÇOğu fizik tedvisini çıkarmış rahatlarsınız da hastalara üzüldüm bebem
bende üzüldüm ona bebeğim yaa devletin sağlıkla ilgili politikası her geçen gün daha da kötüleşiyor maalesef.. zaten hastaları düşündükleri yokki kuzum.. sırf hastaneye para gelsin.. mantık bu hastalar eşittir müşteri.. allah sonumuzu hayır etsin valla çok üzülüyorum kuşum çoook

buarada günleri çoookkk severim bebeğimmmmm gün deyince aklıma ilk gelen şey kısır, poğaça, börek, kurabiye ve kek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…