- 9 Kasım 2014
- 1.169
- 96
- 83
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewet balim sabir ve dua...sag salim yapip gelicekler Allahin izniyle. .Allah kavuştursun kuzum az kalmış sabretmek bizim görevimiz :/
ewet balim sabir ve dua...sag salim yapip gelicekler Allahin izniyle. .
şafak patlatma ne oluyoki kuzucummmmevet haklısın kuzummmmsafak patlatma yokmu yaffff burdaaaa
![]()
Günaaayyydınnn meleğimgünaydııııııııııınnnnhayırlı sabahlar güzellikleeeeeerrrrrr
hala uyuyomusunuz yaavvvvv bnm işim çoktan bittiiiiiiiiiii
öğle yemeğimin gelmesini bekliyorum
![]()
Dersdeyim bebebgim ne uykusugünaydııııııııııınnnnhayırlı sabahlar güzellikleeeeeerrrrrr
hala uyuyomusunuz yaavvvvv bnm işim çoktan bittiiiiiiiiiii
öğle yemeğimin gelmesini bekliyorum
![]()
naber fıstığımmmmmGünaaayyydınnn meleğim![]()
kıyamam ben sana kuzucum yaaaDersdeyim bebebgim ne uykusuoh oh ne Güzel çalışkan kizimiZz :)
Valla yogunluk zoruma gitmiyor kuzu şafak atıyor yaa ')kıyamam ben sana kuzucum yaaaama bugünlerinin kıymetini bil varya çalışma hayatı başlayınca öyle bi monotonlaşıyokiiiiiiiii hayat
ben öğrencilik yıllarımı çok özlüyorummmm
![]()
şafak kaç oldu kııııızValla yogunluk zoruma gitmiyor kuzu şafak atıyor yaa ')
deniziiiim iyiyim guzelimmm cuma bugun nasil iyi olmammm ohhh :) instami da actim kiz cok zevkli sende ac sendeee :)
sen nasilsin balim napiyosun?
iyiyim fistigiiim sen nasilsin? :)
Bebeğimmmmmmm![]()
Bebeğim merhaba yeni gördüm SVGTRK kullanıcı adım![]()
füsunummmmm,canım arkadaşımmmmm benimmmmmGünaydın bebekim annemin günü var yardım ediyordum kaçtımhava Pırıl pırıl gezmek istiyommm:)
Denizimmmm:) güzel Yürekli arkadaşım nasılsın :)
Yazdım kuzum sanırım ilk Sırada olan sendin :) ekledim gitti tstlım:)
füsunummmmm,canım arkadaşımmmmm benimmmmmiyiyim allaha çok şükür bitanemmm, hastanedeyimmm.. bugün nöbetim vardı ama çok az hasta vardıııı
hastaları bitirdim öyle bi giriyimm bakiyim dedimmm
yemeğimin gelmesini bekliyorum
sen nasılsınnn kuşuuummmm? napıosuuuunnn?
Çok iyiiii çok aşığımmmnaber fıstığımmmmmnasılsıııın?
bende üzüldüm ona bebeğim yaaOhhh mis bebekim sevindim adına cancağızım :) annemin günü varda yoruldum yaaa kaçtım bende burayahem devlet ÇOğu fizik tedvisini çıkarmış rahatlarsınız da hastalara üzüldüm bebem
![]()
oooohhhh aşşşkkk dolu kal hep bebeğimmmmmÇok iyiiii çok aşığımmmsen