- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.733
- 798
selam kızlaaaaar. ay dün çok kötü yandım![]()
Geçmiş olsun canım nasıl olduu şu an nasılsın :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlaaaaar. ay dün çok kötü yandım![]()
sağol yavrum daha iyi canım çok şükürGeçmiş olsun canım nasıl olduu şu an nasılsın :/
bn evimdeyimm sonunda:)ben de hala çalışıyorum ya işler birikti![]()
Füsunum balimmm nasılsınBasagimm
sesi niekısıkkti tatlim..kotu denk gelmis ama olsun tekrar arar sıkma canınıKızlar askerim aramış telefonumun sesi kısıkmış iki kere aramış duymamışım![]()
Çok moralm bozuldu of![]()
Geçmiş olsun kuzum şimdi nasılsınselam kızlaaaaar. ay dün çok kötü yandım![]()
sağol bebeğim ya iyiyim çok şükür dün gece çok kötüydüGeçmiş olsun kuzum şimdi nasılsın
gunaydin fistikimmm :) oh gelim beraber gezek tatlimnn :)Günaydın bebekim annemin günü var yardım ediyordum kaçtımhava Pırıl pırıl gezmek istiyommm:)
Denizimmmm:) güzel Yürekli arkadaşım nasılsın :)
Yazdım kuzum sanırım ilk Sırada olan sendin :) ekledim gitti tstlım:)
oyyy kusum gecmis olsun noldu sanaaaselam kızlaaaaar. ay dün çok kötü yandım![]()
sağol bebeğim ya hastaydım sıcak su torbasıyla yatıyordum ayagımda patladı torba yandımgunaydin fistikimmm :) oh gelim beraber gezek tatlimnn :)
oyyy kusum gecmis olsun noldu sanaaa![]()
abowww naptin yavrum sen oyle yaaasağol bebeğim ya hastaydım sıcak su torbasıyla yatıyordum ayagımda patladı torba yandım![]()
kız neye ugradıgımı şaşırdım gece bebeğim ya buraya yazdım hemen yumurta akı iyi gelir dediler 15 dk falan suda beklettim sonrada yumurta akı sürdüm sonra krem buldum onu sürdüm iyiyim şimdi çok şükürabowww naptin yavrum sen oyle yaaayumurta beyazi muthissss bi ilac bende elimi yaktigimda once 10 dkk soguk su sonra yumurta beyaziyla baya masaj yaptim agrisini aldi goturdu valla yavrum agrin varsa gene sur simdi hadi
iyi iyi balim cok sukurrkız neye ugradıgımı şaşırdım gece bebeğim ya buraya yazdım hemen yumurta akı iyi gelir dediler 15 dk falan suda beklettim sonrada yumurta akı sürdüm sonra krem buldum onu sürdüm iyiyim şimdi çok şükür
yok bebeğim adana değil kırklareli baya uzak yani. damlanın sevdicegide ordaymış. ben mersindeyim damla adanada sevdicekler yakın olacak bizde damlayla yakın :) şans işteiyi iyi balim cok sukurrdun gece baktimm askerin adanaya dusmus hemi kuzum cok sukur :)
haa balim ay uyku sersemi karistirmisim :) kirklareli super valla sevindim kuzuum sen uzaksin ama dogu degil en azindanyok bebeğim adana değil kırklareli baya uzak yani. damlanın sevdicegide ordaymış. ben mersindeyim damla adanada sevdicekler yakın olacak bizde damlayla yakın :) şans işte
Aynen bebegim dogu olmamasina sevindim ama bana baya uzak ya yindede çok şükür tabiikihaa balim ay uyku sersemi karistirmisim :) kirklareli super valla sevindim kuzuum sen uzaksin ama dogu degil en azindan
benim kuzenimde tekirdaga dustu istanbulda oturuyolar herkes bayram etti sevgilisi de tabi :)
valla bebisimm super :) of canim skldi kuzum ya napsak bugunAynen bebegim dogu olmamasina sevindim ama bana baya uzak ya yindede çok şükür tabiikiay ne iyi canim ya sansliliarmis he :)
Sarma sariyos biz annemle gel yardim et kizvalla bebisimm super :) of canim skldi kuzum ya napsak bugun
aa bizde sarcazzz az sonra kiiz kusuuum :)))Sarma sariyos biz annemle gel yardim et kiz![]()
Eneeeeeeem :) biz lahana sareik bebegim yaprak değil :)aa bizde sarcazzz az sonra kiiz kusuuum :)))
kiz lahana var bi bide uzum yapragi var :) bizde lahanadan sariyoz kusummEneeeeeeem :) biz lahana sareik bebegim yaprak değil :)