2014 Yarenleri! :)

heheh kuzummm inşallah her pazartesi ve sonraları hızlı geçer senin için geçerrrr zaman geçer biz bile inanamıyorduk çeyreğinde azı kaldıııı kuzumm

günaydın canlarımmmm sizi çookkk özledimmm

Yeşooommmm

Kizlar ben geldm

oooo damlamda burada naber deniz göz

Selam tatlm ne oldu kiz

Ya canım güzel güzel konuşuyorduk, bana dediki abimle yengemi çağırcam beni evciye çıkarsınlar yeğenimi çok özledim falan. Yeğeni de 8 9 aylık rüyalarıma giriyor sürekli çok özledim dedi. Bende şakayla anca onu özle beni özleme zaten dedim Seni de çok özledim dedi ama o kanımdan canımdan dedi bende bozuldum haliyle sonra bende sordum kimi daha çok özledin diye Oda yeğenimi daha çok özledim dedi bende tribe girdim sesim gitti resmen hıı iyi tamam diyip durdum her söylediğine, oda kapatmam lazım nöbetimde bitti zaten iyi akşamlar görüşürüz dedi bende iyi akşamlar dedim aramadı bir daha.

Kz allah napmasn seni küçücük bebeği mi kiskandn

Kz allah napmasn seni küçücük bebeği mi kiskandn

Kıskanırım ben hıhhh Haftasonu dedem vefat ettiği için babaannemlerdeydik sorup duruyor kim var orda kuzenlerim diyorum 13 14 yaşlarında hııı emin misin o yaştalar mı acaba başka kimse yok yani hıı kesin öyledir diyip duranda kendisi. Sanki sadece ben kıskançlık yapıyorum hıhhh

ALLAH rahmet eylesin alır gönlünü kuzum buyutlecek bse degl:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…