2014 Yarenleri! :)

kantini tavsiye etmem gökhan 3 ay falan kantinde görevliydi sıkıntıdan bana sarıyordu durmadan abur cubur yiyordu ama diyimmm uc ayda cok kilo almıstı.

Alsın canım ya rahat olsn yeterki razıyım bana sarsın sorun değil iyi olduğunu bileyim de :)

evet kuzum bende çok özledim bi iyileşemiyorum vücut yorgun düştü sanırım.. nasılsınız gorusmeyeli napıyosunuz kusum?
İyiyiz allaha çok şükür balımmmmmm.. Gün sayıyoruz işteee.. Hayaller kuruyoruz aşkımla durmadan:)) kızlarla sohbet ediyoruz öyle öyle geçiyo günler:)) kendine çok dikkat et bitanem yaa.. Çalışmak sana yaramadı

arkada kalmak cok koyuyo be balimm..gidiyor ve engel olamıyosun..tek tesellim bunun son ayriligimiz olusu ztn...

bende heyecanlıydm cuma yemın torenı olmstu yanıma gelmstı kaldk beraber hatta :)) yanı koptuk derken sorunlar cktı fln o acıdan dedm :) acemıdeyken hanı alttan alaym fln dıyodum ama ustada hıc oyle demıyrm :)))
ilk nazımı yaptım bile kuzum ya biz de ustada kopucaz demek ki bi göreyim sevgilimi de sonra ederiz kavgayı artık ehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…