yemekhanede bnmki balim..
nerde tatlim askerin
Ağrı güzellikyemekhanede bnmki balim..
nerde tatlim askerin
kantini tavsiye etmemNe güzel kuzum ya inşallah benimkide öyle olur kantin yemekhane falan
kantini tavsiye etmemgökhan 3 ay falan kantinde görevliydi sıkıntıdan bana sarıyordu durmadan abur cubur yiyordu ama diyimmm uc ayda cok kilo almıstı.
İyiyiz allaha çok şükür balımmmmmm.. Gün sayıyoruz işteee.. Hayaller kuruyoruz aşkımla durmadan:)) kızlarla sohbet ediyoruz öyle öyle geçiyo günler:)) kendine çok dikkat et bitanem yaa.. Çalışmak sana yaramadıevet kuzum bende çok özledim bi iyileşemiyorumvücut yorgun düştü sanırım.. nasılsınız gorusmeyeli napıyosunuz kusum?
Olmaması çok sıkıntı veriyo dimi bebeğimmm? Çok şükür olmuşsun bak bi kaç güne bu alıngan ruh halin geçer fıstık:)
öylee fena bir haldeyim ki bir haftada 3 kilo vermişim inanılır gibi değil
ayy canım sıkıldı hadi artık cuma olsun
arkada kalmak cok koyuyo be balimm..gidiyor ve engel olamıyosun..tek tesellim bunun son ayriligimiz olusu ztn...balimmmmahvettin beni giden hep ben oldugum icin hep gidenlerin daha cok aci cektigini dusunurdumm, ta ki bi gun erdiyi gonderene kadar.. gonderene daha cok aci verdigini ozaman anlamistim.. hersey guzel olacak canim benim askerini son kez ugurladin allahin izniyle yazin beraber olacaksiniz canimin ici..
oy kusum gecmis olsun ya nazar mi degdi sana noldu boyleee
hemen iyiles dön aramiza nidammmm
inşallah bebeğim. .biz nöbet tutmuyoruz o yüzden ..inşallah sizinde öyle olurNe güzel kuzum ya inşallah benimkide öyle olur kantin yemekhane falan
ağrı diger bolgelere gore daha sakin diye biliyorum balim..inşallah oyledirAğrı güzellik
nasıl koptunuz canım?ayyy smdı yemın torenı olacagı haftayı hatrladm bak acemı guzeldı ya :)) ustada koptuk bz ahahaha :)))))
Evet tatlım ben de yazın Ağrı'ya gidicem orada arkadaşlarım var hem sevdiceğimi de görmüş olucam Allah'ın izniyleağrı diger bolgelere gore daha sakin diye biliyorum balim..inşallah oyledir
nasıl koptunuz canım?çok heyecanlıyım yerimde duramıyorum valla şuan
ilk nazımı yaptım bile kuzum ya biz de ustada kopucaz demek kibende heyecanlıydm cuma yemın torenı olmstu yanıma gelmstı kaldk beraber hatta :)) yanı koptuk derken sorunlar cktı fln o acıdan dedm :) acemıdeyken hanı alttan alaym fln dıyodum ama ustada hıc oyle demıyrm :)))
oooo süpermis tatlım. .safaginiz kaçEvet tatlım ben de yazın Ağrı'ya gidicem orada arkadaşlarım var hem sevdiceğimi de görmüş olucam Allah'ın izniyle
ilk nazımı yaptım bile kuzum ya biz de ustada kopucaz demek kibi göreyim sevgilimi de sonra ederiz kavgayı artık ehehe
Şafak karanlık canımmmmoooo süpermis tatlım. .safaginiz kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?