• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

Kızlar sinirlerim tepemde. Kavga ettik tartışırken adımla hitap eder çok sinir olurum yine aynı şeyi yaptı bi daha adımla hitap etme nefret ediyorum asla yazmam dedim inadına yazdı ve beni bi daha tehdit edersen kötü olur dedi. Şuna bak ya moral vercem diye çok yükselttim galibaa. Asla yazmcam artık nolcaksa olsun.

kzlaar benımkı annesyle babsıyla cekıldgı fotoyu atms gtseydm yanlarında bende olacaktm cok uzuldm gorunce :KK43:
Kıyamam kuzum sana :( onu bende yaşadım çok kötü birşey yarim saatlik uzagimdaydi acemide bi kere bile gidemedim:(

evet yaaa ben bıletlerı aldgm halde gıdemedm .. gıdemedm degıl gtmedm elımın tersyle ıttım :KK43:( smdıde cekıyrm ıste :KK43:
Sabret kuzum bana çok normal geliyor o tavırları ve şunu farkettim sıkıntılı yerde olunca bana yansıtıyor fakat şuan çok rahat bir yerde hiç sorunumuz kalmadı şükür ondan dolayıdır sabret biraz bakalım :(

Back
X