- 10 Aralık 2013
- 2.287
- 327
- 373
canım ocağın sonunda benim aöf sınavım vardı sınavdaki okullar k.çekmecede okullardı annemin teyzesinin oğlu orda oturuyor ertesi günkü sınavda orada biz o gece orda kaldık ve ben ona haftabaşında haftasonu abimlerde kalırız dedim o günde abimlere geldik dedim sonra yemek faslı falan bide kızı var onu ayağımda sallarken uyuyakalmışım bnde :) sonra mesaj attım napıyosun aşkım diye sen kaç saattir bana mesaj atmıyorsun abinlerde nasıl uyursun yemek yediğinizi çay içtiğinizi neden mesaj atmadın falan falan başladı saydırmaya sonra akşam oldu mesaj atmış eve gitmeyi düşünmüyormusunuz diye ben sana hafta başında söyledim ya burada kalacağımızı sen bi daha sormayınca bende söylemedim dedim vay efendim söyleyecekmişimde olmaz mışta bilmem ne 2 gün konuşmadı benle sonra hiç bir şey olmamış gibi başladı konuşmaya ki o günde kavga etmiş orada kafa göz dalmış birine bende az dalga geçmedim benle uğraşırsan böyle işler aşılır başına diye :) ya bu askerlik gerçekten lanet bir şey o yüzden sen o tatlı canını hiç ama hiç sıkma neden sen değilsindir ama sana patlar işte üzme kendine lütfen balım
Doğru söylüyorsun canım ama çok şaşırdım durduk yere ve rüyamda gördüm demesi saçma değil mi