- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 30
Haliyle canım bende o yüzden ümitlendim ya :))ya bıde komutanı demısse dogrudur dalga gececek halı yok ya :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haliyle canım bende o yüzden ümitlendim ya :))ya bıde komutanı demısse dogrudur dalga gececek halı yok ya :))
kız askerlık dusebılırmıs kısı da beklemeyz ınsallah tamşu yaz bi geçsin de kış gelsin sevdiceğim gelsin sonra tekrar yaz gelebilir :)
merhabalaaaaaaaaaaar :)Haliyle canım bende o yüzden ümitlendim ya :))
Öğrensin öğrensin iyi olur öyle dedim bende yaparım diyor da bakalım artık lafta kalmaz inşallah :))Hehehalış hayatım alış ileride lazım olacak sana bolca de
ev işi Öğrenmeye Başlamış demek :))
İnşallah düşer kuzum şimdilik söylentiler öyle bakalım :)
İnşallah düşer kızlar ne iyi olur düşerse 12 ayları işkenceyle geçiyor resmen allah yardımcıları olsun yaÇok şükür bugünlere :) seninde az kaldı be kuzum :)) ben duymadım ama Fatma'nın yazdığını gördüm bebeğim inşallah düşer yaaa çünkü askerlik tam bir saçmalık !!![]()
bnm az mı kaldı kz ohho daha varÇok şükür bugünlere :) seninde az kaldı be kuzum :)) ben duymadım ama Fatma'nın yazdığını gördüm bebeğim inşallah düşer yaaa çünkü askerlik tam bir saçmalık !!![]()
Merhabaa :))))merhabalaaaaaaaaaaar :)
sen yenisin galibaMerhabaa :))))
Düşsün verelim oylarıİnşallah kuzum seçimlerde dalgalanma yaratmak için yapacaklardır![]()
Yeniyim evet hosbuldum benim şafak çok karanlık hatırlamayınsen yenisin galibasen gelince benim şafağın düştüğünü anladım kız hoşgeldin canım
![]()
ay hadı INSALLAH cok heycanlıyım netten dıdık dıdık arastryormn :)Haliyle canım bende o yüzden ümitlendim ya :))
kızzzzzzz.. yazdm cvp vermedn :/merhabalaaaaaaaaaaar :)
bizimkide karanlık canım sıkma canını geçecek inşallahYeniyim evet hosbuldum benim şafak çok karanlık hatırlamayın(((((((
Bende araştırdım bi kaç kişinin mayısa düşecek paylaşımlarına rastladım ama sürpriz deyince aklıma ilk bu geldi :)ay hadı INSALLAH cok heycanlıyım netten dıdık dıdık arastryormn :)
tam trip atacaktım sana. asıl ben yazdım sen cevap vermedinkızzzzzzz.. yazdm cvp vermedn :/
küstüm hepinizeee![]()
Öğrensin öğrensin iyi olur öyle dedim bende yaparım diyor da bakalım artık lafta kalmaz inşallah :))
İnşallah kuzum hepimizin allah izniyle su gibi geçsin sağ salim olsunlarda beklemek bize kalsın :)bizimkide karanlık canım sıkma canını geçecek inşallah
Hay canım benim seni öpeceğimgelll kuzum sarılacağımmm :))
İnşallah tatlım :) lafta kalmaz yaa bence :)