bi geçse tatlım yanlış bi,şey yapıp 2 yılımızı yazık etmekten korkuyorum
korkma korkuu hata yaptırır canım benimmm
senin biraz kafanı dagıtmak için değişik şeylere ihtiyacın var
ne gibi mesela tatlım napmalıyım sence
ben hep kendim yapardım da artık benden geçti ben alamazdım baya bi saldım durumu gittim rahat ettim hem uğraşamazdım boş vaktm pek yok şu aralar
aa döndümü kmse izin kullanmadı sanırım dimi hemen ustalığa döndüler en güzelini yapmışsınız tatlım
mesela neyden tat alıyorsan ne kafanı dagıtıyorsa onunla gililen sürekli kafanı kötü kötü şeyler düşünüp kurup kurup durma kendi kendini bogma canım benim
yok kuzum ustalıga gıtmedı daha.Yemın torenınden sonra 2 gun eve geldı 5 temmuzda dagıtım
Amann ne ugrascan bebegım valla bende ugrasamıyorum gıdıyorum 15 dk ya bıttı oh
aslında ödev yetiştiriyorum şu an boş boş durmuyorum sürekli çizm yapıyorum boyalarla haşır neşirim
ödev senin kafanı boşaltıp huzura kavuşturuyorsa bişi diyemem
mesela neyden tat alıyorsan ne kafanı dagıtıyorsa onunla gililen sürekli kafanı kötü kötü şeyler düşünüp kurup kurup durma kendi kendini bogma canım benim
sennde acemilik uzadı o zamn benm gibi aynen bizde 2 gün gezmiştik tekrar dönmüştü askeriyeye
kız okuyon mu sen kesin sormuşumdur daha öncede unutuyorum:26:
kız fobi değil hobi edin diyom yavremm
Sordun bebegım okuorum ya samsundayım ama bıtıyor son sınavlarım
okul bitince sevdiklerime tablo yapıcam mesela o güzel olur şimdi burda hocaya beğendirme çabası var geriyo ama o rahat birşey huzur vereceğini düşünüyorum ama sıkılmışta olabilirm artık resm yapmaktan bilemiyorum
Aynen kuzum uzadı olsun benım ıcın daha ıyı yakın en azından :) bız gezemedık 15 hazıran gıbı ben gdıcem zıyaretıne
yagmurun altın da yürüü
bol bol film izle
ne bilim git denizi izle
resim yap
kitap oku daha bir çok hobi varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?