Ohh ne güzel biz cok istemiştk orda kalmasini ama kismet böyleymis. Hakkinizda hayirlisi olsun tatlim sizinde:)
beni daha şimdidien bitirdi bu askerlik çok korkuyorum onu kaybetmekten ama kaybetmekte istiyorum çok yoruldum artık sürekli ağlamaktan bıktım
Canım cok guzel yazmıssın.bu yazdıkların ınankı ıcımı rahatlattı.cunku bende aynı sweylerı yasıyorum hatta bu sabah dusundum daha ben onu beklıyorum acı cekıyorum onun bana davranısına bak dıye.her ıkı taraf ıcınde zor tabı ıns hepımız ıcın hersey daha ıyı olur askerlık bıtınce de hepımızın bu kavgaları tadsızlıkları son bulur
inş hayatım hatta bazen 1 saat falan arar olucak kafan şişicek ben az konuşmaktan yanayım mesela benmkiyle çünkü birbirimizi yemeye başlıyoruz çok konuştuk muaman iyi olsunlarda hiç aramasalarda olur
Aynen canim sevindik cok sukur bunada :) butun askerlerimize Allah yar ve yardimci olsun zor cok zor
Selamss kızlaaarr
Anca toparlayabildim işleri sabahtan berii
Kızlar mesleklerimizi yazalım belki aynı mesleği yapıyoruzdur
Ben yönetici asistanlığı yapıyorum bir yıldır, daha önce santral, sekreterya işleri yaptımm
Canim benimde telefonla konusabildigim saatler var ama onlarin ortami iste bize cokta uymuyor. Cok iyi anliyorum seni bu konuda. Ama birde onlarin acisindan bakmak gerek. O Psikolojiyi bilmiyoruz. Bu arada senin erkek arkadasin Kaç yasinda? Benim ki 88li ve 93lu cavusladan emir aliyormus. Ne zor bir durum. Birde sadece telefon edecek bir onlar yok ben bir Kaç kere telefona bakamamistim da ne kadar kizmistiKaç Saat ayakta sira bekliyorlar en onemlisi su yasa kadar yasadiklari sosyal cevreden kopuyorlar ve 4duvar arasinda lar. Erkek ark dedikleri bunlar hep. Ayni koyun gibiyiz diyor. Sabir etmek gerek.
Canm ya dam hep istanbulda yaşıyor hemde usta birliği üsküdar selimiye Kışlası okadar da sıkıntı da olmaz en azndn hijyn olduğu için bile nasıl sevmişti. :?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selamss kızlaaarr
Anca toparlayabildim işleri sabahtan berii
Kızlar mesleklerimizi yazalım belki aynı mesleği yapıyoruzdur
Ben yönetici asistanlığı yapıyorum bir yıldır, daha önce santral, sekreterya işleri yaptımm
Pc programciligi okudum adalet okudum evde ders çalışıyorum:))
Bende Çeko mezunuyum. Kpss e hazırlanıyorum :)
Kpssye mi hazırlanıyosun tatlım?
Evet tatlım malesef
Allah yardımcın olsun zor valla
isteristemez buluyorda canım inan
bende sizinle aynı duyguları yasadım zamanında bu üzüntüyü stresi korkuyu inan herkez yaşıyor
Kuzumm nasılsın bugun:)
Allah kolaylık versin cnmİnş. girersin kadroya bende çok denedim kpss ama olmadıı
Iyiyim canm bugün saat 10 da aramış. Telefon titresmdeydi dersteydim. Nasıl duymadm :?
Sonrada aramadı :)
Arar kuzum daha erken:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?