2014 Yarenleri! :)

aynen yanımdayken alttan alıyodum günümüz mahfolmasın diye ama şimdi uzakta diyo lafları çat çat sölüyorum o da değiştin ben eski büşrayı istiyorum diyo çok üzüyorum onu

kuzum benimmm bak sende fark etmişssin yaptıklarını sıkma canını emin ol bugünlerini gülecek gececeksin gelecekte

saol tatlım ya sorma bi yere gitsem huzursuzm onun yuzunden

Bilemiyorum kuzum ya biz daha o aşamalara gelemedik ama en azından şu 29 günlük süreçte 1 kez tartışmadık. Konuşmadığımız günler oldu, moralimizin çok bozuk olduğu zamanlar oldu ama çok şükür yinede. Ben her zaman anlamaya çalışıyorum nişanlımı. Ailesinden, çevresinden ilk defa ayrıldı ve onu şuan motive eden tek insanım. Bana her zaman söyler seninle misal 30 saat konuştuysam annemlerle 10 saattir diye. Sende sık dişini neden böyle yapıyor bilmiyorum ama inşallah düzelir aranız

ilk başlarda bizde iyidik bu aralar bişey oldu 3 aydır görmüyorum onu sinirlerimiz ikimizinde çok gerildi son 1 aydır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…