:) halledersiniz inşallah problemi tatlım. Bnden once evlenmek yok ama vermem sirami hee:))
yok kız ezdırmıyom aradı sımdı sogumadın demı benden dıyo ay psıkolojı bozmaya bırebırler valla
Ayy güldürdn beni yaa:) çivi civiyi soker misali:)
haha bebegım cok ıyı ya agdacıya gıtmek denıycem onu stresı sınırı alıyosa super :) zaten o acıyla hıc bısı dusunmuyosundur
Ailen bu konuda sıkıntı çıkarmaz mı canm o yöne sevket :?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:)) nasilsin Tatlim :)
Aynen kuzucuk :)
:)) nasilsin canim
o stresli sen stresli birbirinize su anda tahammüllerini biraz yükseltmeniz lazım
Ben sesini ne kadar fazla duyarsam kardır benim için
Oraya yazdktn saat 2 de aradı canm bide az önce annesiyle konusrken tesadüfen aradı. Iyi enerjiyi çok seviyorum :) :) :)
bende sesini duymasam kar diyorum artık bıktırdı beni nerdesn benden izinsiz bi yere gtmiceksn nete gel nete gel boğcam gelince onu
epey sorun yaratıyor yani sana Allah kolaylık versin kuzum :26:
aynen yanımdayken alttan alıyodum günümüz mahfolmasın diye ama şimdi uzakta diyo lafları çat çat sölüyorum o da değiştin ben eski büşrayı istiyorum diyo çok üzüyorum onu
saol tatlım ya sorma bi yere gitsem huzursuzm onun yuzunden
hahahaha soğudum deseydinama hatasını anlamış bak
hahahah sorma tatlım ya bide ayıptır sölemesi okul sınavlar derken salmıştım iyiy oldu kurtuldum
Bilemiyorum kuzum ya biz daha o aşamalara gelemedik ama en azından şu 29 günlük süreçte 1 kez tartışmadık. Konuşmadığımız günler oldu, moralimizin çok bozuk olduğu zamanlar oldu ama çok şükür yinede. Ben her zaman anlamaya çalışıyorum nişanlımı. Ailesinden, çevresinden ilk defa ayrıldı ve onu şuan motive eden tek insanım. Bana her zaman söyler seninle misal 30 saat konuştuysam annemlerle 10 saattir diye. Sende sık dişini neden böyle yapıyor bilmiyorum ama inşallah düzelir aranız
kuzum benimmm bak sende fark etmişssin yaptıklarını sıkma canını emin ol bugünlerini gülecek gececeksin gelecekte
hahaha ay kız bende oyle valla, eve gıdınce gıtmeyı dusunuyorum..gıttıgım bı yer var alıstım baska yere gıtmeye utanıyorum
Anladı kuzum askere tekrar gıdınce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?