2014 Yarenleri! :)

dün konuşamadık artık üzülemiyorum hiç değilse kavgasız gürültüsüz geçti aramız iyi diye düşünüyorum:26::26:

Ama daha çok zamanınız var be kuzum :26: Şimdiden böyle olursanız o zamanlar nasıl geçecek bunu hiç konuştunuz mu :26:

Ama daha çok zamanınız var be kuzum :26: Şimdiden böyle olursanız o zamanlar nasıl geçecek bunu hiç konuştunuz mu :26:

onu üzüyorum baya bi farkındayım kafasını ütülüyorum bu yuzden pek konuşmamamız daha hayırlı bizim için o da konuşmadan ilgilenmeden duramaz hiç daha az konuşalım desem yanlış anlar zaten

onu üzüyorum baya bi farkındayım kafasını ütülüyorum bu yuzden pek konuşmamamız daha hayırlı bizim için o da konuşmadan ilgilenmeden duramaz hiç daha az konuşalım desem yanlış anlar zaten

Sen neden böyle yapıyosun ki? Yani ne yapıyosun da üzüyosun onu?

Herşeyi farkındasın kuzum. Farkında olmakta birşeydir. Kendini düzeltebilirsin daha sabırlı olabilirsin. Daha askerliğimiz fazla olmadı bizimde ama şimdiden sabır nedir, şükretmek nedir hepsini daha iyi kavradım

takıntılıyım tatlım ya her şey,i kafaya takıyorum sonra ona sölüyorum o da sinir oluyo geçen evlenmek istemediğimi söledim o da evlenelim diye askere gtti mesela bildiğim halde pat söledm nasıl üzüldü

askerimle dün konuşamadık tatlım ya iyidi en son üst devreler gelmeye başlamış rahatlıyoruz diyodu canını çıkardı kıbrısta onun sen napıyosun hayatım

Rahatlarsa sanada yansır sıkmz seni eskisi gibi o zmn:) bizDe demn konusabildk 10 dk kadr

telefon aldı mı hayatım peki benmkinin geçen komutanı bayağı bi sıkıştırmıştı acaba telefonumju yakalattı ya:26::26::18::18:

Aldik tatlım geceleri cepten konuşuyoruz.gunduz ankesorluden konusuyoz. Yakalatmamistir ya gecen olmuş ya öyle bi daha arama yapmazlar herlde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…