kızlar ben yatıyorum bir tuhaflık çöktü üzerimee hayırlı geceler..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hahaha bncede sana uygun oldu sarkinida buldun hadi:)
Iyiyim cnm napim :) kutahyada kaldi bnm ki :) iyi mi kotu mu bilemedim :)
dün konuşamadık artık üzülemiyorum hiç değilse kavgasız gürültüsüz geçti aramız iyi diye düşünüyorum:26::26:
çok şükür 7 aya düştüm allahım
Ama daha çok zamanınız var be kuzum :26: Şimdiden böyle olursanız o zamanlar nasıl geçecek bunu hiç konuştunuz mu :26:
Oh oh darısı basimaa:))
onu üzüyorum baya bi farkındayım kafasını ütülüyorum bu yuzden pek konuşmamamız daha hayırlı bizim için o da konuşmadan ilgilenmeden duramaz hiç daha az konuşalım desem yanlış anlar zaten
amin hayatım hala şafak karanlık olsada yarılamaya az kaldı napalım fakir avunması:26:
hayat felsefem bu şarkı
Sen neden böyle yapıyosun ki? Yani ne yapıyosun da üzüyosun onu?
Herşeyi farkındasın kuzum. Farkında olmakta birşeydir. Kendini düzeltebilirsin daha sabırlı olabilirsin. Daha askerliğimiz fazla olmadı bizimde ama şimdiden sabır nedir, şükretmek nedir hepsini daha iyi kavradım
Napiyon tatlım odevler ne durumda.askerin napiyo:)
Yavas yavas aydinlancak şafağımız inşaallah :)
askerimle dün konuşamadık tatlım ya iyidi en son üst devreler gelmeye başlamış rahatlıyoruz diyodu canını çıkardı kıbrısta onunsen napıyosun hayatım
Rahatlarsa sanada yansır sıkmz seni eskisi gibi o zmn:) bizDe demn konusabildk 10 dk kadr
telefon aldı mı hayatım peki benmkinin geçen komutanı bayağı bi sıkıştırmıştı acaba telefonumju yakalattı ya:26::26::18::18:
Aldik tatlım geceleri cepten konuşuyoruz.gunduz ankesorluden konusuyoz. Yakalatmamistir ya gecen olmuş ya öyle bi daha arama yapmazlar herlde.
inş hayatım ama her akşam gelirdi bişey olmadığında anca yakalanma olylarında gelmezdi:18::18::18::18::18::18:
Gene bi olay ciktiysa belki orda. Ankesorluden ariyamiyomu haber vermek icin mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?