inş hayatım ya kırmamak istiyorumda olmuyo işte inş kırmam artık
Kızlarr neler oluyor bakalım burda napıyorsunuz :) ben valızımı hazırlıyorum cuma sabah son sınavım var aksamda eve gıdıyorum cok mutluyum pazartesı gunude askerıyeye gıdıcem sevdıcegımı gormeye haberı yok eve gıttıgımden surprız yapıcm
Senin adına çok sevindim canm :)
Evinle askerin aynı yerde mi :)
yok kuzum ben aydında oturuyorum askerım manısada 2 saat var ama arada :)
Bir iş bulsam da part time çalılsam diyorum aslında ben tabi bulabilirsem
aynen bulursun neden bulamıcan ara şimdiden
geldi şimdi konuşuyoz
Kızlarr neler oluyor bakalım burda napıyorsunuz :) ben valızımı hazırlıyorum cuma sabah son sınavım var aksamda eve gıdıyorum cok mutluyum pazartesı gunude askerıyeye gıdıcem sevdıcegımı gormeye haberı yok eve gıttıgımden surprız yapıcm
ben geldim kızlar dün akşam ki durumları biliyorsunuz pek iyi değildim ama şimdi iyiyim kafamı dağıttım işteyken iyi geldi baya :)) tekrardan merhabalaarr :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hosgeldin tatlim sevndm hadi iyi ol tabi bozma moralini hic
Ne güzel canm hasret giderin :)
Ohh senden iyisi yok valla tatlım:) off ya bnde çok özledim ama gel mehtap geellll:)
Oh ne güzel ne güzel :) bende bu cumartesi çarşı iznine gidip göreceğim inşaAllah sonra dağıtıma kadar göremicem ama olsun
Evime döneyimde şimdi istanbuldayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?