bugnde grmezse arar heralde bilmiyorum ki:26:
Haber verir belki ya da girer.
Merhaba kızlarr 😄😄 bugün son final sınavıma giriyorum inşaAllah güzel bir sonuç elde ederimm ☺️☺️🙏🙏🙏
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
bi 5 aya baya bi aydınlanacak inş hayatım
Merhaba kızlarr 😄😄 bugün son final sınavıma giriyorum inşaAllah güzel bir sonuç elde ederimm ☺️☺️🙏🙏🙏
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
inş tatlım iyi olsunda başka bişey istemiyorum
takıntılıyım tatlım ya her şey,i kafaya takıyorum sonra ona sölüyorum o da sinir oluyo geçen evlenmek istemediğimi söledim o da evlenelim diye askere gtti mesela bildiğim halde pat söledm nasıl üzüldü
Aksami beklicez artik tatlim.
Hımm kuzum sende de hata var ama. Askerde olan bir adama söylenir mi bu :26: Bir bayana bile söylesen aklından binbir çeşit şey gelir. Acaba başka birini mi sevdi de benden ayrılmak için evlenmek istemediğini söylüyo falan diye düşünür. Sende telefonla konuştuğunuzda biraz dikkat et. Herşeyi hemen söyleme. Düşün taşın ölç tart öyle söyle. Empati yap. Sana söylense nasıl düşünürsün gibi. :26:
çok haklısın hayatım aklıma geleni söleyen biriyim destek olucağma köstek oluyorum zaten morali bozuktu bide bunu söledm ona
Aradığında özür dile gönlünü al kuzum
aramız düzeldi tatlım zaten özür diledim haklı olduğunu söledm sorun kalamdı
akşamda yemeğe gtcem arkadaşa söz verdim grcek delircek evde yokum
inş hayatım başarılar
Kavga edersnz yine valla haberide yok:)
Veee finaller biter ama sevinemiyorun ya bu yaz sevgilimsiz offf 😐😐
Hımm iyi bakalım sevindim senin adınaBundan sonra daha dikkatli olursunuz inşallah Kalbinizi kırmayın birbirinizin sonra çok pişman olursunuz
yazın tpluca öğle uykusuna yatcaz artık
haber versem gtme dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?