- 7 Şubat 2015
- 1.628
- 235
- 38
Calisirken sebzeyi nerden temin edecem efenimsüper bekle bizi bol bol sebzee
ben birara sıkı diyet yaptım okula sefer tası götürüyodum kızCalisirken sebzeyi nerden temin edecem efenim
Abo o kadar mi kiz yaoayim valla yoksa gitmez bu kilolarben birara sıkı diyet yaptım okula sefer tası götürüyodum kızsen de öyle yapabilirsin?
öyle bebeğim memur gibi sefer tasımla gidiyodum vallaAbo o kadar mi kiz yaoayim valla yoksa gitmez bu kilolar
Ay bende almayi düşünüyorum yeşil çayı ama hep sadcee düşünüyorumöyle bebeğim memur gibi sefer tasımla gidiyodum vallabugün bide yeşil çay aldım kendime yaz geliyo kız, kışın rahatta yazın göbek çıkıyo meydana
ahhahaha canım yaa morelim bozuktu güldürdün benii yahuah bu ankaraa sevdiceğimide aldııı bee... 2 haftada olmazsa 3 haftada bir mutlaka giderim çarşı izinlerindede internet cafeye gider etrafında çok varmıştaa ::)))))))
Yaa giremedim epey yaa evet kuzum 65 kaldı nasipse bitiriyor inşallah sizin de bitti bitecek galiba dimialışmaya çalışıyorum kuzum ayrılığa onsuzluga ama daha alışmış moddatim galiba özlüyorum ama alışmaya başlamak zorundayım :/ sen nasılsın :)
merhaba, yarenler nasılsınız iyisinizdir inşallah şöyle eskilee gittim ne çok paylaşmışız biz burada aynı dönem askere gidenlerle ortak ne çok şey yazdık güldük ağladık aman Allhım diyorum neler yazmışım ...yazmışız ne kadar gzüel tanımasakta birbirimzi tek ortak noktamızan bütün olduk el ele verdik ...hepinziizn yeri çok ayrı iyiki varsıız kızalr benim şafak 6 kaldı bitti çok şükür ..darısıı bekleyen diğer yarenlere sıkıntı oluyor özlem oluyor ama dua güç ve sabır la aşılıyor ..ben 4 aydır görmüyorum izin gelmedi dayandım iananın fazla kafaya takmayın .P.tesi günlerini iple çekiyordum myeni hafta başlsın diye çünkü 1 hafta gidiyordu ...hepinzizi çok seviyorum içimden geldi valla :)
ben de hep düşünüyorum ama uygulamaya geçmenin zamanı geldik artık benceAy bende almayi düşünüyorum yeşil çayı ama hep sadcee düşünüyorum
aynen canım yaa hem görüntülü hemde yanyana :)))Guldurduysem ne mutlu bana :) oooo supermis Bol Bol gorusursunuz tatlim :)
Aynen kuzum cok sukur azalttik ginleri :) ayrilik derken kuzu barismadiniz mi kuzu
Ooo gozun Aydin canim:) demek sen Benim safakdasimsun:))
Bnce de geldi of ya seviyorum ama yemek yemeyiben de hep düşünüyorum ama uygulamaya geçmenin zamanı geldik artık bence
Baslayalim kız bırakmayalım
gel beraber başlayalım o zaman? pazartesi başlayıp salı bitenlerden olmasın
Nasil verdin kiiiiiiizKızlar ben diyetteyim bayadır ve 8 kilo verdim hala devam ediyorum hergün ne yediğimizi hesap verirsek daha motive edici oluyor
Kızlar ben diyetteyim bayadır ve 8 kilo verdim hala devam ediyorum hergün ne yediğimizi hesap verirsek daha motive edici oluyor
özel mesajla her gün yediklerimizi yazalım? diyet kardeşliğiiiNasil verdin kiiiiiiiz
Nasil verdin kiiiiiiiz
özel mesajla her gün yediklerimizi yazalım? diyet kardeşliğiii
bana hepsi uyar güzelim -Pirayecim ne der acaba?:))Bana uyar kuzum veya topik açıp oraya da yazabiliriz ayrıyetten
özel mesajla her gün yediklerimizi yazalım? diyet kardeşliğiii
Diyet grupları var ya kuzum 2. takım cuma zayıflama grubundayım hergün neler yediğimi yazmaya çalışıyorum insan kendini sorumlu hissediyor kaçamaklarım da oldu baya arada ama ben bile farkında değilim bu kadar verdiğimin :)
5-6 kilo daha vermem gerek sizde katılın :)
yapalim kızlar yaBana uyar kuzum veya topik açıp oraya da yazabiliriz ayrıyetten
Oo naaay liyorumbana hepsi uyar güzelim -Pirayecim ne der acaba?:))
8 kiloyu ne kadar sürede verdin balım?Kızlar ben diyetteyim bayadır ve 8 kilo verdim hala devam ediyorum hergün ne yediğimizi hesap verirsek daha motive edici oluyor
bana hepsi uyar güzelim -Pirayecim ne der acaba?:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?