yapalim kızlar ya
8 kiloyu ne kadar sürede verdin balım?
Benimde amacim o guyaEvet kızlar bizimkiler izne geldğinde şaşırsınlar :)
süpersin hemen başlıyoruz o zaman :)1,5 ay gibi sürede verdim kuzum
süpersin hemen başlıyoruz o zaman :)
tamam kızlar nasıl yapıyoruz topik mi açıcaz günlük liste içinBenimde amacim o guya
Burda da yazariz kiz birakmayalim burayitamam kızlar nasıl yapıyoruz topik mi açıcaz günlük liste için
Burda da yazariz kiz birakmayalim burayi
Haklısın canim karar verin ben uyarım sizeYok canım burayı bırakcaz demedim ki:)
ama burası yaren topiği ya ondan yani diyetle alakası yok canım ayrı yazmak daha iyi olur gibi
Yok canım burayı bırakcaz demedim ki:)
ama burası yaren topiği ya ondan yani diyetle alakası yok canım ayrı yazmak daha iyi olur gibi
Haklısın canim karar verin ben uyarım size
aynen topik yapalım canlar, burdaki konuyu dağatmayalım hiç
Uyar canlaraynen topik yapalım canlar, burdaki konuyu dağatmayalım hiç
üstadımız Eternalhope olduğuna göre topiği o açsın bence:)Uyar canlar
Beklemedeyim efeniiiiimmmmüstadımız Eternalhope olduğuna göre topiği o açsın bence:)
üstadımız Eternalhope olduğuna göre topiği o açsın bence:)
Beklemedeyim efeniiiiimmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yaza-fit-girmek-icin-son-2-ay.814769/üstadımız Eternalhope olduğuna göre topiği o açsın bence:)
Hayırlı akşamlar güzel yarenleeerrrr naabıyonuuuuz
Yaa senin tlf nasıl yazmaz arkadaş yaaayyy bılmem mı o donemııı sorma kuzumm .. bende napm kuzucum aynı cok gremyrm buraya malesef telefondan da yazamadgm ıcın pc acarsam bakıyrm .. Benmkıne evcı cık gelecem dyrm gelme ckmcm mutluym burda dıo nasl guldum :))))
Hoşbuldum balımmmm:) diyet miiiii kız daha akşam mayalı poğaça yidim ben:) hayırlı olsn yeni topiciğiniz:)hoşgeldin canım nasılsın :)
diyet yapıyorum ben kızlarda başlıyor topik açtık :)
sağlıklı yaşama adım atıyozzz kızzz sen napıyosunn?Hayırlı akşamlar güzel yarenleeerrrr naabıyonuuuuz
geliyorum hemenn:)hoşgeldin canım nasılsın :)
diyet yapıyorum ben kızlarda başlıyor topik açtık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?