2014 Yarenleri! :)

zor canım açıkçası kolay değil.. haklısın.. bol bol dua et..

kızlar ben geldim çok kötüyüm sevgilim usta birliğine teslim için yola çıktı perişan oldum acemi bile daha kolaydı sanki bu çok kötü oldu

kızlar ben geldim çok kötüyüm sevgilim usta birliğine teslim için yola çıktı perişan oldum acemi bile daha kolaydı sanki bu çok kötü oldu

kuzum kıyamamm ya.. bana da yemin toreninden sonra gittiginde cok koymustu ilk gidisi bile daha iyiydi demek usta daha zor.. Allaha emanet olsun sag salim gidip gelmeyi nasip etsin rabbim sana da bol bol dayanma gucu diliyorum kuzum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kenı komutanı canım postası olduğu yakalamış hiç bilmiyorumki dün akşam söyledi dahada görüşemedim çok özledimm

Evet cnm bir hafta ama inş uzamaz daha belli değil
Hayırlısı olsun kuzum

Oo sevdicekleri gordunuz masaallah kuzum beni dusun goremedim bile

Hayırlısı olsun kuzum

Oo sevdicekleri gordunuz masaallah kuzum beni dusun goremedim bile

canım görmek birşey degiştirmiyor ki evet gördük ama tekrar gitti tam alışıyorsun yanında birde gidiyor inan çok kötü

midem bulanıyor yarın sınavım var adamın kokusu burnumda ne yapıcam bilmiyorum çok kötüyüm tek bildiğim bu

kimler burda bakalımm
Bennnn:))
canım görmek birşey degiştirmiyor ki evet gördük ama tekrar gitti tam alışıyorsun yanında birde gidiyor inan çok kötü

Haklisin kuzum ama hic olmazsa sarildin kokusunu duydun bende özlem tavan yapmış durumda:))

Bennnn:))

Haklisin kuzum ama hic olmazsa sarildin kokusunu duydun bende özlem tavan yapmış durumda:))

kokusu burnumda kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…