2014 Yarenleri! :)

hiç aramadı bugün isyaannnn..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla askeri arayanlar yatsın kalksın şükretsinn kızlar :)

ALLAH kavustursun melegim, cok beklediniz siz birbirinizi bu günleride atlatacaksiniz INSALLAH
evliyken ayri kalmak cok zor, yasamayan bilemez
ama sen benim güclü canim dostumsun, bu günlerde gecicek
enisteyle mini bi amasya turuda yaptin, sira mini bi almanya turunda

Nişanlım askeriyeye telefon sokmuştu bide komutanın postası yakalanmışş komutanınaa Kızlar çok uzar mı askerliği daha belli değil diyorr:14:

senınkı benden daha az yıne bebegım :) ben yarın 10 ay yazıcak dıye sevınıyorum valla 1 ay 1 aydır

e tabi tatlım yaa derler ya hani bot bağlamayanlar düşünsün diye aynen öyle biz başladık arkası gelcek inşallah.
ben sanırım özledim ondan böyle oluyor bu ara 2 ay 3 gün oldu görmediğim zaman

Kızlar bende geldim dağitim iznimız bitti bile bu akşam geçiyor ankara çankaya:-(rabbim tüm bekleyenlere sabır versin

e tabi tatlım yaa derler ya hani bot bağlamayanlar düşünsün diye aynen öyle biz başladık arkası gelcek inşallah.
ben sanırım özledim ondan böyle oluyor bu ara 2 ay 3 gün oldu görmediğim zaman

aynen kuzum ya askere daha gıtmemıs olsalardı bıde bu var ne zaman gıdıcekler dıye dusunucektık :) Sımdı askerdeler cok sukur ne zaman bıtıcek dıye dusunuyoruz Ozlemek olmasa hersey daha guzel olucaktı ama oda guzel be ılerde anlatacagımız anılarımız olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…