- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.403
- 498
anammmm ne güzel :) sarıl sevdiceğine bol bol :)) 1ay sonra sen gidersin yanına![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anammmm ne güzel :) sarıl sevdiceğine bol bol :)) 1ay sonra sen gidersin yanına![]()
füfümmmmmm![]()
Sarı papatyam naberr
Naber Pirayemmm![]()
Iyidir balim senden naberSarı papatyam naberr
Naber Pirayemmm![]()
kızlarrrrr nasılsınızzz ben geldimmmm![]()
canımmm bende çok iyiyimm şükür evet kuzum bayadır konuşamadık çok azaldı hemde sadece 2 gün :)hoşgeldin fıstıkkkk :)) ben iyiyim sen nasılsın.. konuşmayalı şafak çok azalmıştır dimi :)
canımmm bende çok iyiyimm şükür evet kuzum bayadır konuşamadık çok azaldı hemde sadece 2 gün :)
çok şükür bebeğim bunuda atlattıkkbitmişşşş bitmişşşay çok sevindimmm bebeğimm ya şimdi yandan yandan yapma zamanıı ohh nişan şafağı başlasın
![]()
çok şükür bebeğim bunuda atlattıkkEvettt zaman bizim zamanımız artıkk ilk fotolar size nişandan
![]()
Tabikii kuzummmheyecanla bekliyoruzzzznişan a davetli miyiz
![]()
Tabikii kuzummmKeşke gelebilseniz gerçekten ya ne güzel olur yada biz bi otobüs tutalım ekimde düğüne gelin kurtları dökeriz ohhh
![]()
keşke kuzum ya artık burdan şiaht olcaz biribirimizin en güzel anlarınagidiş gelişler olsa keşke seni eveririz beni nişanlarız![]()
keşke kuzum ya artık burdan şiaht olcaz biribirimizin en güzel anlarınaİnşallah kuzummm artık herşey biizm istediğimiz gibi olur inş
![]()
senin kaç oldu şafak kuzuminşallah fıstıkkk :))
senin kaç oldu şafak kuzum![]()
tahmin edebiliyorum kuzum bende de öyle olmuştu bazı zamanlar geçmek bilmiyoratarsa 115 kuzucummm :)) 100 den düşmeyi beklediğimiz için fena sıkıştırıyo![]()