- 10 Temmuz 2014
- 2.914
- 465
- 128
tahmin edebiliyorum kuzum bende de öyle olmuştu bazı zamanlar geçmek bilmiyor![]()
arada bir tıkanıyor arada bir açılıyor sankii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tahmin edebiliyorum kuzum bende de öyle olmuştu bazı zamanlar geçmek bilmiyor![]()
doğcak kuzummm zaman su gibi geçsin inşşşarada bir tıkanıyor arada bir açılıyor sankiidoğmayan güneş yok inşallah bizim güneşimiz de doğar
![]()
papatyan yesin seniiiiihaber beklemedeyim füfüm biliyorsunnn.. neyseki telefonu açıldı az önce çaldırdım :)) sen napıyosun fıstıkkkk
Iyidir balim senden naber
Hadi bakalim kuzum döner insallah Geri:) bende evdeyim Suan napiiim garup bir haldeyim
Iyi diyelim kuzum Iyi olsun :) isler gucler nasil gidiyir :)
İyi balım izinliyim bugün arkadaşımdayım kahve içiyoruz agda yapcassHadi bakalim kuzum döner insallah Geri:) bende evdeyim Suan napiiim garup bir haldeyim
Iyi diyelim kuzum Iyi olsun :) isler gucler nasil gidiyir :)
konusamiyorz balim yaaa denk gelemiyorz bi turlubende seni damlammmm :) iyi kuzum nolsun iste hersy ayni degisen bisey yok tatlim
hayirdir tatlim :)
İyi balım izinliyim bugün arkadaşımdayım kahve içiyoruz agda yapcass
Günaydın balım. Malesef bilmiyorum fal bakmayıOhhh kahve fali bakmayi biliyonuz mu kuzutemizlik zamani Hee :)) ayy Ben kendime yapamiyom agda
![]()
ahh ahh kuzumm çok güzeldiiianammmm ne güzel :) sarıl sevdiceğine bol bol :)) 1ay sonra sen gidersin yanına![]()
Tünaydin efenimGünaydınnnnnnnnn Tünaaaydınnnnnn![]()
bebeğim nasılsınn bakalımmTünaydin efenim![]()
Iyiyim canım benim sen nasılsın atarsa adana mi oluyo kizbebeğim nasılsınn bakalımm![]()
evet bitanem pazar kavuşuyorummIyiyim canım benim sen nasılsın atarsa adana mi oluyo kiz![]()
Aa bugün cumartesi sandim benevet bitanem pazar kavuşuyorumm![]()
hahaa ay keşkeeeeeeeeeeeeAa bugün cumartesi sandim ben![]()
Bugun bitti sayilir balim yatina bişey kalmadıhahaa ay keşkeeeeeeeeeeee![]()