2014 Yarenleri! :)

Kuzum vodafonda da güzel paketler var:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

onada bakıcam cnm ama hattımı taşımak gerekir ya onuda istemiyorum:) ben aveada satış danışmanlıgı yaptım ama kendime paket bulamıyorum:)

onada bakıcam cnm ama hattımı taşımak gerekir ya onuda istemiyorum:) ben aveada satış danışmanlıgı yaptım ama kendime paket bulamıyorum:)

Aveaya baktim da baya iyiymis ya:))
Trk kötü yani bizim evde pek çekmiyor:))

Aveaya baktim da baya iyiymis ya:))
Trk kötü yani bizim evde pek çekmiyor:))

750 dk 5000 sms ve 2 gb internet 25 tl ama onun için hattını yeni alımış yada daha yeni taşımış 2 kişi gerek oda bende yok o yüzden 800 dk sı 30 tlden alcam sanırım:)

750 dk 5000 sms ve 2 gb internet 25 tl ama onun için hattını yeni alımış yada daha yeni taşımış 2 kişi gerek oda bende yok o yüzden 800 dk sı 30 tlden alcam sanırım:)

Bide ayni seyin 23 tl olani vardi galiba

2 saat oldu uyandırfdı bide sabahın köründe gidip bişeyle yiyim bari açlıktan öldüm ee sen neler yapıyosun hayatım ben projelere boğulurken şafakta gözüme hoş geldi

hayatım ya valla biriyle konuşmaya çok ihtiyacım vardı sabah sabah sevgilimin acemisi burdurdaydı 21 gün yaptı gecen cuma geldi çokkk güzeldi allahımmm rüya gibiydi valla sınavlarım vardı ama ben önceden çalışmaya başlamıştım çok iyi geçtiler ya allahımm çok şükür dünde sevgilim artvin hopaya jandarma karakoluna teslim oldu usta birliği yine gerildim çok alışmıştım ona şimdiden özledim canım yaa artık o ankesörlüden çağrı atacak ben arıcam dkkalı paket yaptım :) sabah konuştk sesi iyiydi dün telefonda konuştuk ağladık filan öyle bizim şafakta güzel olur mu bilmiyorum yaa

Birazdan sinava gitcem kuzum bi bitirsem iyi olcam da:))
Sen nasılsın canim

bende iyi olmaya çalışıyorum canım yaa arkadaşlarla ders çalışıcaz sabah erken kalkıp telefonuma tl aldım sevgilim arıyor ben kapattıp onu tekrar arıyorum acele ettim arar diye 08:30da kalktım canım ya 4 tane sınavım var benimde bu hafta içi öyle işte alışmaya çalışıyorum

Benim de bugun dort sinavim var(
Bizimkinden ses seda yok dun sabahdan beri bakalım çarşıya çıkarsa hat alcak o zaman rahat olcak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…