Birazdan sinava gitcem kuzum bi bitirsem iyi olcam da:))
Sen nasılsın canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya canım acaba kargo gönderdiğimizde kargo paketlerinin içi aranıyormu ne var diye bilgin var mı
Kuzum bizimkinin icerde ptt subesi yokmus o yuzden komutana gidiyomus o da herkesin yaninda aciyomus bazen biraz sıkıntılı o yüzden
aaaaa çok fenaymışşş kesin bizimde öyle olur yaaa telefon göndermek istiyorumdum
Çarşıya çıkınca gonder kuzum
saol canım ya benmde juri tarihi belli oldu bu cumamış o yuzden cumaya kadar kk yasak bana naci gelicek braz sonra o yuzden burdayım ee nasılsınız kızlar bakalım
Dort yıldır o sorulara maruz kaliyorum Allahim en son birini bogucam:))
benden cok meraklilar:))
çok sevindim kızlar sizin adınızaaa
benimki bi sonraki hafta çıkacak, ve benim o hafta gündüz sınav görevlerim vardenk gelip kameradan görüşebilecek miyiz bakalımm
günaydınnn :)
gunaydinn kuzuum:)
sabah aradı benimki uyandırdı saat 10da11e kadar konuştuk diyor hep sen beni uyandırdın artık sıra ben de diyor sabah sabah bir neşeliydi sesii kızlar nasıll moral oldu bana bir bilseniiizzz :))
nasılsın canım:)
ne güzel canım mutlu oldum darısı bize gerginiz biz ağlamamak için zor durumuyorum yada aglıyorum telefonda
aminn.. neden gerginsiniz ki kuzum
canım acemi burdurda 21 gün yaptı silahlı eğitim filan olmadıgından artvinde tekrar eğitime başlıyorlar pazartesi 30 gün filan alışmaya çalışıyor işte tabi bende öyle ne biliyim yaa çok özledim daha dün gitti birde düşün çok alışmıştım bir haftada sanki gitmeyecek gibiydi
aynen bizim iki gun iznimizde oyle oldu sanirsin teskereyi aldi geldi oyle alisiyor insan( aynen en bastan yasicaksiniz simdi alisma donemini
Selam kızlar nasılsınız
selam caniiimm iyi sen nasilsiin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?