2014 Yarenleri! :)

Onun sesi neşeli gelince ben daha mutluyum. Eğer o yrgunsa ben istediğim kadar neşeli olayım hiç önemi yok.

ya canım acaba kargo gönderdiğimizde kargo paketlerinin içi aranıyormu ne var diye bilgin var mı

canım eğer kışlada ptt şubesi varsa, gidip kendisi alır,kimse görmez, ama şube yoksa kargolar direk komutana gider, ve o da açıp bakabilir. :26:

Ayy hadi insallah denk gelir gorusursunuz kuzum bizimki yarin cikcak bakalim nasipse

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah denk geliriz canım yaaa

ben de her sabah onun sesiyle uyanıyorum :102:

Selam kızlar bugün sevgilimle yarım saat skype yaptık
Ve bugün telefon götürüyor

Koskoca 11ay ah ah geçecek ama nasıl :-(

Haklisin geçmeyecek gibi duruyo.. ama sukurler olsun ki 460 gun degil. Ayy delirirdim heralde.. 14 nisan 2015te yanimda bitanecigiiim insallaaaah :) sende gozunde buyutme sayili gun gecer derler.. ben saatleri bile sayicak durumdayim gerci burda size teselli vermeye calisiyorum bir de:44:

Evvett artık bizde mesajlasiyoruzzz oleyyy:))
Şaka gibi geldi bi an ya:))

aynen canım ya vallahi inanılmaz zor geliyor ya özlem vs hiçbirşey önemli degil o sıkıntı çekmese gerisi boş bana

aynenn haklısın kuzumm.. onları dusundukce kendimizi onlarin yerine koydukca daha da zor oldugunun farkina variyoruz acikcasi

Onun sesi neşeli gelince ben daha mutluyum. Eğer o yrgunsa ben istediğim kadar neşeli olayım hiç önemi yok.

aynen kuzum öyle oluyor.. bizim sesimiz de aynı şekilde önemli onlar için ya. biz uzulursek onlar da uzulur biz mutlu olunca onlar da mutlu olur:)

bizim genelde aksamdi sabahlari arayinca da pek bir seker oluyormus vallahi:)))

Selam kızlar bugün sevgilimle yarım saat skype yaptık
Ve bugün telefon götürüyor

ohh hadi bakalım hayirlisi kuzum beniim darisi basimizaa

kızlar moralim çok bozuk çok daraldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…