Nişanlın biliyor mu bu durumu canım :/
biliyor da ailesinden biliyor yani ben sikayet eder gibi anlatmadim hicbir zaman o da yeni gittim daha baslarlar kisa surede falan diyor neyse ya acelem yok ben de anca ceyizimi yapiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayyyy ne güzel canım yaaa.
Boşver yapacak olan onlar ayarlamışlardr kendilerini Bursa da mı yaşayacaksınız :)
Kuzum hasta falan olursun da Allah korusunyok cnm aslan burcuyum öyle tabi allah herşeyi iyi bilir hayırlısı olsunda sevgilim hiç iyi degil oda var tabi bu üzüntüde
ayy doya doya konuştumm bu akşamki konuşmamız çok farklıydı ya pek bir sevgi doluydu böyle hep böyleyiz ama bu sefer bir başka geldi sanki nasıl mutluyum kızlarr
Kuzum hasta falan olursun da Allah korusun
Masaallah kuzumm bizde mesajlastik baya yatti gece 3 4 nobeti varmis
Ayyy ne güzel canm yaaa :)ayy doya doya konuştumm bu akşamki konuşmamız çok farklıydı ya pek bir sevgi doluydu böyle hep böyleyiz ama bu sefer bir başka geldi sanki nasıl mutluyum kızlarr
herhalde canım.. aynen canım şuan Bursanın Osmangazi ilçesindeyim evlenince Allah nasip ederse Yıldırımda olacağım
Ayyy ne güzel canm yaaa :)
Bursa da da Osmangazi ne çok yeri kapsıyor çok değişik ya
ayy çok sevindim kuzum ne güzel ya biz de o günleri yaşayabilcek miyiz bakalım
Yasarsiniz tabi kuzum niye olmasin ben de bi hayırlısiyla gorebilseydim
Inşaallah kuzumoluyor kuzum hepsi yavaş yavaş baksanao da olur
haydi kızlar ben yatıyorumm hepinize iyi gecelerr rüyanızda askerinizi görün:))
Selam kizlarrr ugrayamiyorm nzamandr buraya askerim burda oldugu iciin.. pztsi gdiyor ve ruyadan uyaniyorumm. Haftaya cmtsi yada pazar ailesyle kesana gdcz insallah carsi.iznine piknik yapmaya.. bana donucek olursak okulum bitti mezuun oldum cok mutluyuum hersey yolunda cok sukur
Cok sukur bebegim:) sizin uzakmi araniz:26:Mezuniyetn hayırlı olsun canım :)
Ne güzel sevgilini böyle gorebilmen :)
Cok sukur bebegim:) sizin uzakmi araniz:26:
Canım aslında pek değil benimki istanbul'da. Lakin bnm gitme durumum yok maalesef
Hadi yaa anladim canim olsun her turlu.gurbet :/ bizde ist istedik istda otruyoruz ama olsuun okadar uzaklastrmadi rabbim benden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?