2014 Yarenleri! :)

ya bebegim öğrenciyim ben liseden mezun oldugumdan beri bi aveanın bayisinde her yaz çalışıyordum patronum beni çok sever her yıl işe alırdı geçen yılda kendisi aradı gelirmisin diye bi kaç gün öncede bir konu için görüştük telefonda bende kapatırken söyledim hani ihtiyacınız varsa yine gelmek istiyorum dedim ya mırın kırın etti işte işler biraz degişti şirket sözleşme imzalatıyor sigorta istiyor ayın kaçında kapanıyor okulun dedi 13 dedim işte ne kadar çalışınca dedi ekimin başına kadar dedim işte ben satış yöneticisiyle görüşürüm aradım seni dedi aramazsa tüm yaz ben ne yapıcam babamdan para isteyemiyorum o veriyor ama rahatsızım sevgilim yok bugun telefonda konuştuk kaç kere ama sesi bi buruk filan ağlıyorum her aramasında çok kötüyüm bogazıma kadar geldi çok daraldım senin neyin varki

hmm anladım kuzum sürekli iş baksan başka? hem belki arar kötü düşünme. aramazsa da daha iyi bir iş bakarsın? ama ona yansıtma kuzum ya yapma bunu çeyiz,düğün,aile, klasik nişanlılık dönemi problemleri.. Allaha şükür nişanlımla aram iyi de işte ben içten içe kendimi yiyip bitiriyorum

öğrenciye iş yok cnm yaa orayıda tesadüf bulmuştum sen kendini neden bu kadar kasıyorsunki boşver herşeyi düğün ne daha var zaten çeviz desen paraya bakar para biriktir yeter

öğrenciye iş yok cnm yaa orayıda tesadüf bulmuştum sen kendini neden bu kadar kasıyorsunki boşver herşeyi düğün ne daha var zaten çeviz desen paraya bakar para biriktir yeter

çeyiz alıyorum yavaş yavaş sıkıntım yok kuzum da işte nişanlım askerdeyken sözde ailesi bizim evi tamamlıcaktı mutfak dolapları kapılar parkeler vs. şuan hiç ses seda yok ona bozuluyorum biraz..

şimdi baktım da sizin bitmiş kız şükret
Evet canım çok şükür ki
kızlar moralim çok bozuk çok daraldım

Canım umarım işe alınırsın

ayyy kuzumm çok sevindim ya darısı başımıza

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy inşaallah kuzum bi guzel oluyomus ki:)
Kuzumm sen balik burcu musun?
Bu kadar umitsiz olma rabbim bi kapıyı kapatır hayırlı baska bi kapıyı acar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çeyiz alıyorum yavaş yavaş sıkıntım yok kuzum da işte nişanlım askerdeyken sözde ailesi bizim evi tamamlıcaktı mutfak dolapları kapılar parkeler vs. şuan hiç ses seda yok ona bozuluyorum biraz..

kendini sıkıntıya düşürme cnm herşey olur

yok cnm aslan burcuyum öyle tabi allah herşeyi iyi bilir hayırlısı olsunda sevgilim hiç iyi degil oda var tabi bu üzüntüde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…