hayatım ya valla biriyle konuşmaya çok ihtiyacım vardı sabah sabah sevgilimin acemisi burdurdaydı 21 gün yaptı gecen cuma geldi çokkk güzeldi allahımmm rüya gibiydi valla sınavlarım vardı ama ben önceden çalışmaya başlamıştım çok iyi geçtiler ya allahımm çok şükür dünde sevgilim artvin hopaya jandarma karakoluna teslim oldu usta birliği yine gerildim çok alışmıştım ona şimdiden özledim canım yaa artık o ankesörlüden çağrı atacak ben arıcam dkkalı paket yaptım :) sabah konuştk sesi iyiydi dün telefonda konuştuk ağladık filan öyle bizim şafakta güzel olur mu bilmiyorum yaa
az kalmış bncede girme tatlım.bizde bugün ilk defa görüntülü konuştuk çarşı izni yazmışlar. çook özlemişim iyi geldi
bizim şafak size göre güzel kız 7 ayımız var daha az mı 7 ay aramızda pek bişey yok sizle tatlım yazına çok geç cevap veriyorum kusura bakma bu cuma çok önemli bir jurim var ona proje yetiştiriyorum umarım hepiniz iyisinizdir sizlede askımla da ilgilenemedim bu haftacuma günü özgürüm artık
ay canım benim valla bende sınavlara giriyorum çıkıyorum aradan bir gün geçiyor not açıklanıyor nasıl oluyor bilmiyorum jet hızıyla sonra harfli nt girilmiyor biraz öncede bi not girilmiş haberi iyi uyandım başıma ağrı girdi resmen 2 tane sınavım kaldı görüşürüz bol bol sen derslerine bak kocaman öptüm
inş görürüz canım şafak karanlık şuan ama allahın izniyle o günleride görücez
hiiiiç oyle demee kuzumm ineriz Allahin izniylee:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hadi gözün aydın tatlım her hafta var mı artık çarşısı sadece o günemiydi
hahahhahaha Allah seniii dun ben yattim ya kiz 23:30 gibi aradi benimki biliyo musunnn
Ararrr tabi kuzuu kimin enistesiii
hahaha bebitoom moral kaynagimsin ya
Oy benimmm minik kelebegim
hahahaenisten gorse bu laflariii der minikk mii?? hahaha derdi direkt hahahha
ben geldimkızlarrr
Hahaha manyakozaman tosuncuk kelebegim diyelim
hoşbulduk canım benim nasılsın
hosgeldinnn kuzuumm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?