2014 Yarenleri! :)

Asker yarenleriiii bişey sorucam sizeeee :26:

Benim sevdiğim 5 temmuzda dağıtım iznine gelicek yanılmıyorsam 9 hafta olmuş olucak eğitimi. Dağıtım izni 7 gün mü 10 mü acaba ?

Jandarma sevdiğim
Kuzumm nisanlim da jandarma 5 temmuzda dağıtım olcak 7 gun demiş komutanlari
Kizlar benimkisine sirnak cikmis ya

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
canimmm hakkında hayırlısı olur inşaallah üzülme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet hayatım o zman sölerler üst devrelere sorsalar onlarda söler ama jandarmamış sennki bilmiyorum hiç o durumları ben:44:

Hımm evet bak iyi dedin üst devrelerine sorsun. Çok fazla üst devre yok zaten ama arasının iyi olduğu üst devre, komutan falan var. Onlara sorsun

Kuzumm nisanlim da jandarma 5 temmuzda dağıtım olcak 7 gun demiş komutanlari

canimmm hakkında hayırlısı olur inşaallah üzülme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi ya Off neden 7 gün kii yol iznide yok zaten

e sormamış mı daha kız benmki öle yaptı hep ama komutanlar net bişey sölemeyebiliyo

Bir kaç komutana falan sormuş ama net birşey dememişler. Çok kalabalık oldukları için zaten anca başa çıkıyolar dedi. Kendini bilmez çok insan var dedi burda. O yüzden herşeyi hemen açıklamıyolar dedi :26:

evet hayatım onlarında işi zor sen bekle braz kulak dolma bilgilere inanma pek her yerin düzeni farklı

ne zman gelicekse o hafta belli olur

Aynen canım. Bizden önce 1 ay yapanların usta birlikleri yemin törenine 1 hafta kala belli olmuştu. Bizimde belki dağıtım iznine 1 hafta kala belli olabilir. Çünkü o dağıtımın olacağı hafta izin falan kullanmayacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…