2014 Yarenleri! :)

Asker yarenleriiii bişey sorucam sizeeee :26:

Benim sevdiğim 5 temmuzda dağıtım iznine gelicek yanılmıyorsam 9 hafta olmuş olucak eğitimi. Dağıtım izni 7 gün mü 10 mü acaba ?

Jandarma sevdiğim

Benim sevdiğim 5 temmuzda dağıtım iznine gelicek yanılmıyorsam 9 hafta olmuş olucak eğitimi. Dağıtım izni 7 gün mü 10 mü acaba ?

Jandarma sevdiğim

Kimse bilmiyo mu :26:

Neye göre degisiyor ben hic bilmiyorum canm benmki 50 gun yapti acemilik ama 7 gun dağıtım izni verdiler

Hımm anladım kuzum. Nişanlım 10 gibi birşeyler duydum ama net değil dedi. Bende bir sorayım dedim size belki aynı durumda olanlar vardır diye :26:

Jandarmanın bir sitesinde de bu ibareyi okudum hepten karıştı kafam

"Uğurlama, dağıtım izini ve yeni birliğe katılış :

Acemi erler on haftalık eğitim sürelerini tamamladıktan sonra yeni birliklerine katılmak üzere on günlük dağıtım iznine ayrılırlar.Birliklerde acemi eğitimini tamamlayan erler onuncu haftanın sonunda birlikte bulunan personel tarafından törenle uğurlanır. Erleri taşıyan otobüsler birlikler tarafından kiralanır.

Acemi erler dağıtım izni sonunda, dağıtım oldukları birliklere, acemi birliğinden kendisine teslim edilen izin kağıdı, kimlik kartı, giyecekler ve diğer eşyaları ile birlikte verilen süre sonunda katılırlar."

Jandarma sevdiğim

Büşüm dikkatimi çekti sorunu ben cevaplayayım dedim
Benim ki de jandarmaydı, 7 gün dağıtım izni kullanmıştı

30 günlük izni 24 güne düşürdüler ama dağıtım izninin değiştiğini sanmıyorum kuzum

Ama kuzum yukarda yazdığım yazıyı okur musun o kafamı karıştırdı :26:

Jandarma sevdiğim

bilmiyorum ki tatlım kesin bilgi alamaz mısınız askeriyeden falan:44::44:

Sizinkilerin izni 10 gündür belki canım, verdikleri bilgidede öyle yazdığına göre..

Kuzum okudum okuyunca şu geldi aklıma yol izni verebilirler diye düşündüm :44:

:26: bilemiyorum işte. Askeriyede 10 gün falan diye konuşulmuşta bende bir sorayım dedim ama sanırım en iyisi askeriyenin söyleyeceği şeyi beklemek

:26: bilemiyorum işte. Askeriyede 10 gün falan diye konuşulmuşta bende bir sorayım dedim ama sanırım en iyisi askeriyenin söyleyeceği şeyi beklemek

İzinler değişiyor ama bebeğim, 7 - 10 arası :44: 75 gün acemilik yaptık 7 gün layık gördüler pislikler
İnşallah 10 gün olur kuzum

İzinler değişiyor ama bebeğim, 7 - 10 arası :44: 75 gün acemilik yaptık 7 gün layık gördüler pislikler
İnşallah 10 gün olur kuzum

O yüzden bilerek sordum kuzum. Şimdi 75 gün yok acemilik. 12 aya düştüğü için acemilik maksimum 10 hafta oluyor. 2014 askerleri olanlar bilirler diye düşünerekten yazdım ama herkesin değişikmiş

O yüzden bilerek sordum kuzum. Şimdi 75 gün yok acemilik. 12 aya düştüğü için acemilik maksimum 10 hafta oluyor. 2014 askerleri olanlar bilirler diye düşünerekten yazdım ama herkesin değişikmiş

En güzeli vallahi ya ne güzel Askeriyenin bilgisi netleşsin kuzum onu bekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…