2014 Yarenleri! :)

Yani hakkaten iyiki uzun değil Allah sze bol bol sabır versin.
Ana herkesin askerliği kendine zor
aynen canım o yüzden derin nefes al erkekleri askerde kadınları lohusa ike terk edilmemeliymiş

Arora kuzucum, bak bu benim 2. asker bekleyişim olacak o yüzden biraz tecrübeli sayılırım. Askerdeki adamla senin ilişki yaşadığın adam aynı değil. Kesinlikle öyle düşünme. Ben ilkinde bu hatayı yaptım, ama şimdi çok iyi anlıyorum ki, her ne olursa olsun askerdeki adama yansıtmayacaksın. Çünkü algılama biçimleri o kadar değişik ki, buluttan nem kapıyorlar.
Asker yolu beklemek bu yüzden zor.. Yoksa zaman zaten bir şekilde geçiyor.. Önemli olan, anlayışını ve sükunetini kaybetmemek. Onun orada tek mutlu olduğu şey annesi babası ve sensin. O yüzden telefonla konuşurken ne kadar çok neşeli mutlu gelirse sesin o orada o kadar mutlu olacak. Hep öyle düşün. Ama emin ol döndükten sonra yine senin sevdiceğin olmaya devam edecek, yine aynı şeylere gülüp aynı şeylere kızacaksınız.. Bunu sadece sabretmek zorunda olduğun bi süreç olarak gör.. Sonunda kazanan sen olacaksın güven bana :)

Ya canım ben aslında sorunum olsada olmasada yansitmamaya gayret ediyorum.
Açtığımda teli sevinç çığlıklarımi almalıyım ki.
Ama telefnun başında karamsar hssiyatini bilmek bni çok üzdü.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anlıyorum canım seni, ama o böyle hissettiği için onu suçlama, benim söylemeye çalıştığım şey bu. Özellikle önceki tecrübeme dayanarak söylüyorum, şafak daha azaldıkça böyle şeyler daha da çoğalacak, kendini bunlara karşı hazırla.. Mantığınla düşünüyorsun ve diyorsun ki bu ilişkiyi o da şekillendirsin, bu şekilde düşünme.. Onun orada hiçbir şeyi şekillendirecek hali yok inan bana.. Üzülmeyelim diye bizlere söylemedikleri neler yaşıyorlar kim bilir...

Sevinç çığlıkları mı atmalıyım diyorsun ya, gerekirse evet at, çok mutluymuş, her şey yolundaymış gibi rol yap, çünkü onun mutlu olmasını herkesten çok sen istiyorsun biliyorum.. Ben de aynı şeyleri hissediyorum.. O kadar stresli ve yoğun bir şekilde çalışıyorum ki biliyorsun bir kısmını, o kadar saçma sapan şeylerle uğraşıyorum inanamazsın, deliriyorum bazen.. Stresten vücudumda bir şeyler çıkmaya başladı, anlattım sana.. Ama o telefon çaldığında sanki dünyanın en mutlu insanıymışım gibi açıyorum o telefonu, çünkü öyle olmak zorundayım, çünkü ben burada bir takıyorsam o orada beş takacak kafasına biliyorum..

Unutma kuzum, o senin 4 yılını paylaştığın, beraber gülüp beraber ağladığın, ve çok sevdiğin, belki de hayatını paylaşmak istediğin adam.. İçinde bulunduğu koşullar yüzünden senin istemediğin şekilde davrandığı için onu terketmeyi ya da ilişkini sorgulamayı sakın düşünme.. 130 gün daha sık dişini, sonrasında zaten tüm yaptıklarını fitil fitil getirirsin burnundan Pişman olacağın kararlar verme kuzucum, özellikle de böyle zor bir durumdayken..

Haydaa neler olmus boyle
Ustune gitme cabalama oluruna birak bakalim neler olacak

Teşekkürler canim yazdıkların için. Açıkçası bende işte buraya geleceksen sevgilin olmayacak muhabbeti e birde telefnun başında yaşanan zihnindende geçen kararsızlık ihtimali beni çok üzdü.
O yüzden dedim zaten. Üzüyorsa yoruyorsa diye...
Seni anlayabiliyorum canım bende o kabarcıklar 2-3 yıldır var.

Kızlar herkese güzel mutlu umutlu sabahlar herşey gönlünüzce olsun

fena değil canım güzel sakin geçiyor bekliyoruz bakalım hayırlısı herseyin senin nasıl geçiyor

Bende öyle kuzum işe geldim çalışıyorum. Günlerin geçmesini bekliyorum. En çokta usta birliğimizi öğrenmek için zaman geçsin istiyorum

kızlarrr günaydınnn :)

Günaydın Asker Yarenlerii

Kızlar herkese güzel mutlu umutlu sabahlar herşey gönlünüzce olsun

Günaydın hepinize kızlaarrr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…