bide kısa dönem şaka gibi biz ölelim o zaman valla yaa
aynen canım o yüzden derin nefes al erkekleri askerde kadınları lohusa ike terk edilmemeliymişYani hakkaten iyiki uzun değil Allah sze bol bol sabır versin.
Ana herkesin askerliği kendine zor
aynen canım o yüzden derin nefes al erkekleri askerde kadınları lohusa ike terk edilmemeliymiş
Arora kuzucum, bak bu benim 2. asker bekleyişim olacak o yüzden biraz tecrübeli sayılırım. Askerdeki adamla senin ilişki yaşadığın adam aynı değil. Kesinlikle öyle düşünme. Ben ilkinde bu hatayı yaptım, ama şimdi çok iyi anlıyorum ki, her ne olursa olsun askerdeki adama yansıtmayacaksın. Çünkü algılama biçimleri o kadar değişik ki, buluttan nem kapıyorlar.
Asker yolu beklemek bu yüzden zor.. Yoksa zaman zaten bir şekilde geçiyor.. Önemli olan, anlayışını ve sükunetini kaybetmemek. Onun orada tek mutlu olduğu şey annesi babası ve sensin. O yüzden telefonla konuşurken ne kadar çok neşeli mutlu gelirse sesin o orada o kadar mutlu olacak. Hep öyle düşün. Ama emin ol döndükten sonra yine senin sevdiceğin olmaya devam edecek, yine aynı şeylere gülüp aynı şeylere kızacaksınız.. Bunu sadece sabretmek zorunda olduğun bi süreç olarak gör.. Sonunda kazanan sen olacaksın güven bana :)
Ya canım ben aslında sorunum olsada olmasada yansitmamaya gayret ediyorum.
Açtığımda teli sevinç çığlıklarımi almalıyım ki.
Ama telefnun başında karamsar hssiyatini bilmek bni çok üzdü.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar moralim çok bozuk açıkçası Üzgünüm.
Sevgilimle bugün konuştuk zaten ilk konuşmamız 6 buçukta oldu. Saat 10 ytmadn oncekj konuşmamızi yaparken. bana dedikleri beni çok üzdü.
Neymiş ben onunla neşeli konusmuyormusum enerji vermiyormuşum. Ya ben ilk açarken teli sakinim. Ki ben surekli iletişim halindeyken bu duruma bile katlanmak benm için bir başarı. Askerlik benim içinde zor. Bana göre ben isyan moddd sürekli ozledim modd değilsem aglamiyorsam aramız iyi diye kabul ettiğim için ben bunları normal goruyormuşum.
E dedim ben teli nötr aciyorsam nötr neşeli aciyorsam neseliyiz bu ilskiyi ben yaşamıyorum sende sekillendr dedim. Sanırım işine gelmedi.
Işte millet nasıl mutlu mutlu konusuyormuş teli kapattiklarinda nasil yüzleri gülüyormuş.
Hatta ki beni enn çok üzen şu ki bazen telin yanına gelip ararken hı yine işte kesin böyle olur diye içinden geçeni söyledi. Resmen aslında isteyerek aramıyorum demek bu ya.
Askere sevgiliyle gelinmemeli vs. Muhabbeti yaptı. Zaten onun sevncini paylaşıyorum muhbbbetide yaptı. Ben birşeyi ilk duyduğumda sevinç çığlıkları atan biri degilimdir. Kendisi beni de çok iyi tanır.
Kizlar benim ilişkim ekim ayında 4 yıl olacak. Bu zamana kadr ayrılma eşiğine gelsekte benim inadimdanda bilmediği olmuştur. Lakin yarın akşam eğer kendisi bu kadar zorlaniyorsa. Eğer isterse askerlik doneminde ve sonrasında da olmak istemiyorsa olmayalım diyeceğim.
Çünkü eğer brn onu bu kadar üzüyorsam ben buna daha çok üzülürüm....
Anlıyorum canım seni, ama o böyle hissettiği için onu suçlama, benim söylemeye çalıştığım şey bu. Özellikle önceki tecrübeme dayanarak söylüyorum, şafak daha azaldıkça böyle şeyler daha da çoğalacak, kendini bunlara karşı hazırla.. Mantığınla düşünüyorsun ve diyorsun ki bu ilişkiyi o da şekillendirsin, bu şekilde düşünme.. Onun orada hiçbir şeyi şekillendirecek hali yok inan bana.. Üzülmeyelim diye bizlere söylemedikleri neler yaşıyorlar kim bilir...
Sevinç çığlıkları mı atmalıyım diyorsun ya, gerekirse evet at, çok mutluymuş, her şey yolundaymış gibi rol yap, çünkü onun mutlu olmasını herkesten çok sen istiyorsun biliyorum.. Ben de aynı şeyleri hissediyorum.. O kadar stresli ve yoğun bir şekilde çalışıyorum ki biliyorsun bir kısmını, o kadar saçma sapan şeylerle uğraşıyorum inanamazsın, deliriyorum bazen.. Stresten vücudumda bir şeyler çıkmaya başladı, anlattım sana.. Ama o telefon çaldığında sanki dünyanın en mutlu insanıymışım gibi açıyorum o telefonu, çünkü öyle olmak zorundayım, çünkü ben burada bir takıyorsam o orada beş takacak kafasına biliyorum..
Unutma kuzum, o senin 4 yılını paylaştığın, beraber gülüp beraber ağladığın, ve çok sevdiğin, belki de hayatını paylaşmak istediğin adam.. İçinde bulunduğu koşullar yüzünden senin istemediğin şekilde davrandığı için onu terketmeyi ya da ilişkini sorgulamayı sakın düşünme.. 130 gün daha sık dişini, sonrasında zaten tüm yaptıklarını fitil fitil getirirsin burnundanPişman olacağın kararlar verme kuzucum, özellikle de böyle zor bir durumdayken..
Haydaa neler olmus boyle
Ustune gitme cabalama oluruna birak bakalim neler olacak
aaaa benimki de gelibolu'dabenimkinin yanına gidiyor deseneee
Günaydın Asker Yarenlerii
Nasılsın tatlım nasıl gidiyor beklemek
fena değil canım güzel sakin geçiyor bekliyoruz bakalım hayırlısı herseyin senin nasıl geçiyor
kızlarrr günaydınnn :)
Günaydın Asker Yarenlerii
Kızlar herkese güzel mutlu umutlu sabahlar herşey gönlünüzce olsun
Günaydın hepinize kızlaarrr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?