2014 Yarenleri! :)

Aminn kuzum gun gectikce bizim sinirlerimiz de bozuldu birbirimizi kirmaya basladik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bizim de çok ufak tefek şeyler de insan yine takıyor kafaya ister istemez (

bizim de çok ufak tefek şeyler de insan yine takıyor kafaya ister istemez (

Aynen ya bi hayırlısiyla bitirip gelselerdi

aşkımı çok seviyorummm yaaa nasıl da iyi konuştukkk dolu doluu son 4 kızlarr sonra yanımdaaa!! :)) 10 gün♥

aşkımı çok seviyorummm yaaa nasıl da iyi konuştukkk dolu doluu son 4 kızlarr sonra yanımdaaa!! :)) 10 gün♥

hadi bakalım askerlik asıl şimdi baslaycak artık bebeğimm inşşallah rahat bi yerdir sizde kolay adapte olursunuz böylelikle

hadi bakalım askerlik asıl şimdi baslaycak artık bebeğimm inşşallah rahat bi yerdir sizde kolay adapte olursunuz böylelikle

aynen kuzummmm inşallah demekten baska hicbir sey gelmiyor benimki diyor ki bu yasadiklarimiz hicbir sey daha ne gunlerimiz zorluklarimiz olacak ama gececek bunu unutma :))

sordum tabiki git dediler ona mecburen annesnn yanına gidiyorum dicem artık askerde daha fazla üzmek istemiyorum zaten inatçıdır bi kere hayır dedi mi olmaz

Öyle yap o zmn canım ama dikkat et sonradan kulağına gitmesin. Anneleri filan ağzından kaçırır bi de daha kötü olur.

kesinlikle öyle kuzummm geçecek bitecekkkk...

yok onlar kaçırmazda bilsin istiyorum genede saçmalıyo çünkü gezmeye gitmiyorum oraya

Evet is amaçlı gidiyorsun ama farklı dusunuyordur o gorcekler orda filan diye kıskançlık yapiyordur. İkna edersin ama canım zaman geçince daha mantıklı düşünür eminim.

Evet is amaçlı gidiyorsun ama farklı dusunuyordur o gorcekler orda filan diye kıskançlık yapiyordur. İkna edersin ama canım zaman geçince daha mantıklı düşünür eminim.

aslında kıskanması hoşuma gidiyo tatlım ama o yanımda varken zaten her yere birlikte giderdik hani sevgilim olduğu belliydi her yerde öle bile millet bakıyo ya insana o çok rahatsız oluyo bu durumdan şimdide tek başıma bi yere göndermek istemiyo çnkü hep kızardı bana biri baktığında bağrını açarsan herkes bakar tabi derdi ya da hiç. bişey yokken birden kızardı ama ortada bişey yok hani ben o zman anlardım biri baktı demkki kızıyo derdim ama gelipte sölemezdi bide sevgilisiyim ya en güzel beni görüyo insanın sevdiği herkesten güzel görünüyo insana

doğru diyorsun tatlım insana sevdiği güzel görünür
bnde kızarım kıskanıyor diye ama hoşumada gider bni kıskanması,sahiplenmesi..
insanların gözü dönmüş artık ya bakınca noluyorsa
sendede bir değişim var haa gözümden kaçmadı daha olumlu yaklaşıyorsun artık olaylara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…