Aminn kuzum gun gectikce bizim sinirlerimiz de bozuldu birbirimizi kirmaya basladik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bizim de çok ufak tefek şeyler de insan yine takıyor kafaya ister istemez(
ayy çizelgemde 8 ay yazısını gorunce bi sevindirik oldummm
aşkımı çok seviyorummm yaaa nasıl da iyi konuştukkk dolu doluu son 4 kızlarr sonra yanımdaaa!! :)) 10 gün♥
hadi bakalım askerlik asıl şimdi baslaycak artık bebeğimminşşallah rahat bi yerdir sizde kolay adapte olursunuz böylelikle
sordum tabiki git dediler ona mecburen annesnn yanına gidiyorum dicem artık askerde daha fazla üzmek istemiyorum zaten inatçıdır bi kere hayır dedi mi olmaz
aynen kuzummmm inşallah demekten baska hicbir sey gelmiyor benimki diyor ki bu yasadiklarimiz hicbir sey daha ne gunlerimiz zorluklarimiz olacak ama gececek bunu unutma :))
iyilik kuzumm sen nasılsınnn? :))
Öyle yap o zmn canım ama dikkat et sonradan kulağına gitmesin. Anneleri filan ağzından kaçırır bi de daha kötü olur.
günaydın yarenleeeerrr
yok onlar kaçırmazda bilsin istiyorum genede saçmalıyo çünkü gezmeye gitmiyorum oraya
Evet is amaçlı gidiyorsun ama farklı dusunuyordur o gorcekler orda filan diye kıskançlık yapiyordur. İkna edersin ama canım zaman geçince daha mantıklı düşünür eminim.
aslında kıskanması hoşuma gidiyo tatlım ama o yanımda varken zaten her yere birlikte giderdik hani sevgilim olduğu belliydi her yerde öle bile millet bakıyo ya insana o çok rahatsız oluyo bu durumdan şimdide tek başıma bi yere göndermek istemiyo çnkü hep kızardı bana biri baktığında bağrını açarsan herkes bakar tabi derdi ya da hiç. bişey yokken birden kızardı ama ortada bişey yok hani ben o zman anlardım biri baktı demkki kızıyo derdim ama gelipte sölemezdi bide sevgilisiyim ya en güzel beni görüyo insanın sevdiği herkesten güzel görünüyo insana
günaydın hayatımmmm herkese günaydın kzılarrr nasılsınız
ayy çizelgemde 8 ay yazısını gorunce bi sevindirik oldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?