2014 Yarenleri! :)

şu büyük juriyi atlattım ya kömtüde sonuçlansa beni olgunlaştırdı hayatım sinirlerimde rahatladı hem bide asker yolu beklemekte olgunlaştırıyo galiba iki tarafı da naciye de söledim geçen kusura bakma seni yalnız bıraktım iyi bi sevigli olamadım askerde diye şimdi toparladım kafamı o da anlamana sevindim dedi kıyamadım hiç

Toparlamissiniz iyi hadi sevindim canım ya maşallah diyelim nazar değmesin:) okulun stresinden oldu galiba seninde.zaten iznede gelcek yakında ohh ne güzel darısı başıma:)

Toparlamissiniz iyi hadi sevindim canım ya maşallah diyelim nazar değmesin:) okulun stresinden oldu galiba seninde.zaten iznede gelcek yakında ohh ne güzel darısı başıma:)

2 ayımız kaldı izne gelmesine tatlım sonrada 5 ay daha beklicem gene böle tabi o zaman gelicek allahın izniyle aminn tatlım nazar değmesin aramız bozulmasın inş

Bizim daha 4 ay var nasıl gecircez bakalım amin tatlım bozulmasın inşallahh

geçer geçer izinden sonra sen daha az beklicen hem benmki gitmiş olcak senin gelcek eylülün 3ünde dönücek askeriyeye benmki her şey belli oldu bizim yol izni falan 15 gün kullanıcak iznini of nasıl beklicem ben 2 ay:18::18::18::18: 3 aydır görmüyorum onu

Çok üzgünsünüzdür şuan ama emin olun alışıyorsunuz ona destek olun yeter ki üzüldüğünüzü belli etmeyin
Burda hep beraber atlatıcaz bu günleri

Merhaba benide aranıza alırmısınız bende asker yolu bekleyenlerdenim ve tek başıma çok zor günler geçmek bilmiyor usta birliğinde Şırnak akçaya çıktığını öğrenince daha çok canım sıkıldı üznütümü de sevgilime belli etmemeye çalşıyorum ama neyapıcam nasıl geçicek o günler bilemiyorum.Rabbim hepimiz sevdiklerimize tüm askerlerimizn ailelerine kavuşmayı nasip etsin inşallah..:18::18:

bende 2 aydır görmüyorum 3 hafta sonra gelicek ama şırnak akçaya gidecek daha sonrası daha zorlu bekleyiş bizi bekliyo gidiceği yeri öğrendiğimden beri zaman durdu sanki onun oraya gideceğini düşündükçe.Rabbim tüm asker yolu bekleyenlere sabır versin Rabbim yardımcıları olsun..:18:

amin hayatım aminn bekliycez hep birlikte tatlım geçicek bu zor günler şırnakta olmasının kötü tarafları daha az görüşüceksiniz fazla izin alamıycak ama telefondan istediğiniz kadar konuşursunuz hayatım o bile yetiyor insana

kız sende plaslanlka bizim devredensin hoşgeldin aramıza:21

insan asker yolu beklerken aklı hep onda olunca oluyo bende çok unutkan oldum buaralar.sevgilimde Kıbrıs çıkmasın istiyodu doğu çıktı ama napalım beklicez sabırla nerde olursa olsun..

benmkide kıbrıs isityodu ben hiç istemiyodum telefon pahalı diye ankara polatlıda acemiken akşam 7de arardım onu ankesörlüden 1 saat konuşıurduk şimdi kıbrısta sesine hasret kaldım

benmkide kıbrıs isityodu ben hiç istemiyodum telefon pahalı diye ankara polatlıda acemiken akşam 7de arardım onu ankesörlüden 1 saat konuşıurduk şimdi kıbrısta sesine hasret kaldım

komando mu seninki onları hep doğuya vermişler çnkü naciyide komando seçmişler ilk naci istememiş kıbrıs çıktı allahtan sonra ama kıbrısta çok zor tatlım kafayı yiyodu benmki ilk zmanlar anklara tatil yerimiş
diyodu

hergün sesini duysam o bile yetiyo gerçekten oraya gidince fazla gelemem diyo zaten hem erken gelmek için hem yol sorunu olduğu için ancak ktm lerle ulaşım sağlanıyormuş..inşallah geçicek insanın gerçekten asker yolu bekleyenle destek olması anlaması daha iyi oluyor teşekkür ederim..

evet ve dışarda bana pek destek olan insanlar yok çevremde malesef dolduruşa gelip çok kalbini kırdım sevdiceğimin ben:26:

yok komando değil sıhhıye olarak gidiyo tugayda içerde olucam rahat olurum diyo ama insanın aklı hep orda kalıyo işte adını duydukça.samsundayken bişey yok diyodu şimdi orası cennet geliyor şırnagı ögrenınce hayırlısıyla gidip gelsinler inşallah..

aa seninki daha ustalığa gitmedi mi hayatım

evet ve dışarda bana pek destek olan insanlar yok çevremde malesef dolduruşa gelip çok kalbini kırdım sevdiceğimin ben:26:

kimsenin dolduruşuna da gelme söylenenlerede takılı kalma insan uzaktayken daha çok değerini anlıyor insan bazı şeylerin.destek olan var bekle sabret gelir diyo ama işte yaşamayan anlamıyor bi taraftan ona moral vermeye hiçbşeyi hissetirmemeye çalışıyosun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…