benim mehtap 56 şu an o bile çok fazla mehtap için
ben 100lerden düşcem bide offf şafak mehtap bir daha konuşmucam konuştukça artıyor mübarek
46 gün sonra yarılamış olcaz şafağı şimdi hesap makinesiyle haspladım yarılamaya bile 1 aydan fazla var kız
teskereyi alınca bu günlere bakıp gülmek istiyorum halimize bak yaa şaka gibi ne hallere düşürdü bizi askerlik gün hesabı yapıyoruz resmen
aynen tatlım ya ben sinirleri bi bozdum buna nasıl sardım 2 dersi veremedi bide bu 30umdayım diye artık askere gtti kısa yapmadı ya ben ne bekliyom bunu onun kabahati gibisinden ben buna bi sini oldum okul bi yandan hocalar bi yandan gıcık mahfettim çocuğu
askerliği yaparken versin o 2 dersi, olmaz mı? uzun dönem askerlik yaparken eğer diploma alınırsa, kısa döneme çevriliyormuş askerlik hemen
ben bide yarıladık sanıyodum kız şimdi hesapladım şok oldum
inş hayatım ya umarım sınavları kaçırmamıştır söledim şimdi bilgilendirdiğin için çok saol
yalnız mezun olursa sizin için süper olurrçünkü kısa döneme geçerse statüsü, yaptığı askerlik süresini 6 aydan çıkarıyolar ne kadar kaldıysa onu yapıyor ve terhis oluyor, eğer mezun olduğu zaman diliminde zaten çoktan 6ayı geçtiyse yaptığı askerlik, hemen terhis olup geliyor
şu an zaten yaklaşık 4,5 aylık askerliği yapmış durumda sanırım, eee bunu 6 aya tamamlamaya kalıyor 1,5 ay sadece
nerdeeeeeedaha 6 ay olcak ondan sonra o zmn 46 sayalım biz yarılmaya doğru geri sayım yapalım
sınavlara gdememiş tatlım sordum şimdigeçmiş sınavlar
tühhhh, keşke gitseymişşş
aynen ya ben 46 sen 49 sayalım
geçen iki hafta bakmamışım şafağa bir ara bakmıyordum ya yine öyle yapcam sanırım daha iyi oluyor
ben bakmayınca beklentim yüksek oluyo bi bakıyorum bu ne ya diyorum
bu ara çok konuştuk ya şafaktan hep aynı gibi geliyor. az kaldı 100lere geçmeye 1 aydan az
bitsinnnn bu hasreeeeeeeet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?