Besinde dağıtım ben gidicem kayinvalidemlere ustalik daha yakin:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hmm bilmem ki olabilir nolur nolmaz haklısın
Bn daha hazirlamadim suan çok üşeniyorum. Benmkiyle konuştuk yattı şimdi.
Bana niye haber vermiyonuz bnde geleyim gttiginz yere:))
Ee noldu bakam anlat nasıl geçti ne dedi kadın. Annen kemeraltindami çalışıyor. Bnde yarın gezcem tatil:)
Aynen tatlım sorusturcam yarın iste
ohh git tabii onları da ziyaret etmek lazım canımm
yok ya annem çalışmıyo öle gezmeye gtmişler abimle kadında gyalıda yakın diye kalktım bunların yanına gttm çok güzel geçti bugün gel tatlım bekleriz her zman kadın çokm sıcak kanlı sergilere falan çağırcak beni ondan öğreneceğim çok şey var naci istem,iyodu ya annemle gttk dedim bşy demedi
Yanimizda anneler olunca zaten sorun olmuyo bizdede öyle. Çeyiz icin baktinmi bişeyler kemeraltına gitmisken:)
kız nereleri gezcen bakalım yarınizin günü haftada 1 mi
bi yerde osmanlı şerbeti içtik kadehleri çok hoştu annmle alcaktık kalmamış
tek gezme ama arkadaş ayarla yanına sıkılırsın kızEvet malesef bu durum canımı sıkıyor ama suan idare etcem.karsiyakada olurum tatlım bankaya filan gtcem bilet sorcam zaten sıcak olur dışarısı
Renkli renkli oluyor ondan mi bnde yarin bakarim ceyiz için ufak tefek şeyler
tek gezme ama arkadaş ayarla yanına sıkılırsın kız
renklileri kalmış ebn renkli sevmiyom makineye atınca çok kötü oluyo annem alıyo eve bıktım artık onlardan adam gelir dedi
gelince alcam
Hepimiz zorlaniyoruz canım ama bir süre sonra alisiyorsun, evli olunca tabi daha zor olur herlde.simdi her an yanında birden gitcek bir boşluk oluyor alışması zor oluyor çeşitli bahanelerle kendini kandiriyorsun böyle böyle zaman geçiyor..
Annemleyiz:) süper ikili akcaz yine ortamlara:))
E iyi o zmn zaten her yerde oluyor onlardan baska yerden bulursun belki
Umarim ole oluyordur birde bebegimiz tam yasina gircek esim askere gidicek oda ayri bi koyuyo
Birazdan cikcaz:))hahahaha bendensin party hard
Evet bir süre sonra sıkılıyor zaten insan ben ilk gittigi zamanlar ceyizle kendimi oyalamistim. Burdaki çeyiz topiklerine bakiyodum hep neler almışlar diye:)aynen aynen her yerde var bulurum ya bazende bulunca hevesi kaçıyo insanın amacıma ulaştım diyip
gunaydınn canlarr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?