2014 Yarenleri! :)

Besinde dağıtım ben gidicem kayinvalidemlere ustalik daha yakin:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi yaa gorcen ama tatlım diger izne kadr idare eder artik bizimde tam 3 ay 3 gun olcak gorusmeyeli sen gorustugunde.dahada 3 ay beklicez

yok ya annem çalışmıyo öle gezmeye gtmişler abimle kadında gyalıda yakın diye kalktım bunların yanına gttm çok güzel geçti bugün gel tatlım bekleriz her zman kadın çokm sıcak kanlı sergilere falan çağırcak beni ondan öğreneceğim çok şey var naci istem,iyodu ya annemle gttk dedim bşy demedi

Yanimizda anneler olunca zaten sorun olmuyo bizdede öyle. Çeyiz icin baktinmi bişeyler kemeraltına gitmisken:)

Umarim ole oluyordur birde bebegimiz tam yasina gircek esim askere gidicek oda ayri bi koyuyo

hahahaha bendensin party hard
Birazdan cikcaz:))
aynen aynen her yerde var bulurum ya bazende bulunca hevesi kaçıyo insanın amacıma ulaştım diyip
Evet bir süre sonra sıkılıyor zaten insan ben ilk gittigi zamanlar ceyizle kendimi oyalamistim. Burdaki çeyiz topiklerine bakiyodum hep neler almışlar diye:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…