2014 Yarenleri! :)

aynen intikam zamanı:) sinir olduklarına yapsın tabi haktır

zor oluyor ama günler geçiyor canım ya napalım sabır sabır seninki napıyor ne olmuş kütahyada

Onbaşı oldu canım dünde çavuşluk için sınava girmiş bakalım nolcak hangi bölüklere gideceği belli oldu işte. 5.bölükmüş. Acemilik bitsin diye gün sayıyor cnm

ilk gidince öle oluyo hiç bişeye alışamıyosun bi yere gtmiyosun bi senen boşa gidiyo böle

Çokta eve kapanmıyorum yoksa daha kötü olurum :26: aklıma daha çok takarım diye korkuyorum tatlım :26:

tünaydınnnn kızlaar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bu saate kadar telefonu kapalı olan beni aramayan. Kendince yoğun olan sevgilimi minnetle anıyorum....

Huhuuu kimsecikler yok mu:)

amin canım inşallah hepimize sabır versin şimdi izine gelicek diye zaman çabuk geçiyor sonrası zor olucak ama inşallah zaman çabucak geçer hayırlıysa gelirler.Allah kavuştursun hepimize sevdiklerimizi

benim de abim geçen sene kayseri de yaptı askerliğini gözünüz aydın şimdilik benim askerim de 15 gun sonra izne gelicek inşallah

Onbaşı oldu canım dünde çavuşluk için sınava girmiş bakalım nolcak hangi bölüklere gideceği belli oldu işte. 5.bölükmüş. Acemilik bitsin diye gün sayıyor cnm

Girsin tabi daha rahat olur öyle çavuş filan olunca.5.bolukten o sorumlu olcak yani. Az kalmıştır ama acemiliğn bitmesine

amin canım inşallah hepimize sabır versin şimdi izine gelicek diye zaman çabuk geçiyor sonrası zor olucak ama inşallah zaman çabucak geçer hayırlıysa gelirler.Allah kavuştursun hepimize sevdiklerimizi

Ustalık biraz daha zorluyor ilk zamanlar ben askerlik simdi başladı galiba dedim.acemilikte anlamiyorsun ama nedense ustalikta zaman geçmiyor gibi.

benim de abim geçen sene kayseri de yaptı askerliğini gözünüz aydın şimdilik benim askerim de 15 gun sonra izne gelicek inşallah

Kayseride nerde canımm bizim muhimmat birligi.. insallah canim benim bol bol hasret giderirsiniz :)

Iyiyim tatlım sen nasılsın? Bursaya çıkmış ustaliginiz sevindim valla.bu topiktekiler hep marmara bolgesinde masallah:)) bi ben doğudayim:)

aaaa kimin Bursaya cikmiiiiss bizim buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…