aynen intikam zamanı:) sinir olduklarına yapsın tabi haktır
zor oluyor ama günler geçiyor canım ya napalım sabır sabırseninki napıyor ne olmuş kütahyada
ilk gidince öle oluyo hiç bişeye alışamıyosun bi yere gtmiyosun bi senen boşa gidiyo böle
inşallah açarlar boşuna okumuşum
Merhabaaaaa asker yarenleri nasılsınızzz
iyilik canımm senden naber:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tünaydınnnn kızlaar
Günaydın canım:)
Bizim devreden sanmistim seni ama 94/2 missin:) benmki subatta gelcek nasipse havacı olarak görev yapiyor benim askerim:) zaman geçiyor canım zor oluyor biraz ama günler gectikce daha umutlu olmaya basliyorsun bazen günler takılıyor hiç geçmiyor dedigin gibi Allah sabır versin hepimize bu zamanda..
telefon çok rahat kullanıyordu kaynım çarşıya da çıkıyordu diye hatırlıyorum.. rahattı eğitimlerini falan bilmiyorum ama.. benim nişanlım asker şuan acemide Manisa Alaşehirde usta birliği Kayseriye çıktı yarın dağıtım iznine geliyor.. aminnn amiinnnn..
Onbaşı oldu canım dünde çavuşluk için sınava girmiş bakalım nolcakhangi bölüklere gideceği belli oldu işte. 5.bölükmüş. Acemilik bitsin diye gün sayıyor cnm
nasılsın bebegım :)
amin canım inşallah hepimize sabır versin şimdi izine gelicek diye zaman çabuk geçiyor sonrası zor olucak ama inşallah zaman çabucak geçer hayırlıysa gelirler.Allah kavuştursun hepimize sevdiklerimizi
Huhuuu kimsecikler yok mu:)
Benden de iyilik diyelim iyilik olsun kuzum :) nasıl geçiyor pofudukcum geçmek bilmiyen zaman
benim de abim geçen sene kayseri de yaptı askerliğini gözünüz aydın şimdilik benim askerim de 15 gun sonra izne gelicek inşallah
Iyiyim tatlım sen nasılsın? Bursaya çıkmış ustaliginiz sevindim valla.bu topiktekiler hep marmara bolgesinde masallah:)) bi ben doğudayim:)
Huhuuu kimsecikler yok mu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?