2014 Yarenleri! :)

aynen canımm iyiyim valla Allaha sukur is guc bildigin gibii sen nasilsiiin?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allaha sukur kuzum iyiyim ders çalışıyorum bol bol zaman geciyor mehtabi bekliyorum:)

Allaha sukur kuzum iyiyim ders çalışıyorum bol bol zaman geciyor mehtabi bekliyorum:)

ohh ne güzel canım vallaa bizim iznimiz bitmek uzere

şimdi vakit iyiy köt geçiyo gezme tozma çeyiz ramazanda hiç geçmicek ya butun gün evde aç acına allahım affet çok şikayet ettim bu vakitte ramazan olmasına ya:26::26:

tatlım inş çavuş olur seninkide benimki çok rahatmış herkes saygı duyuyomuş memnunmuş baya eve kapanma sakın ben öle yaptım kafayı yicektim

şimdi vakit iyiy köt geçiyo gezme tozma çeyiz ramazanda hiç geçmicek ya butun gün evde aç acına allahım affet çok şikayet ettim bu vakitte ramazan olmasına ya:26::26:

Bn işte olcam ya bilmiyom tutabilirmiyim smdi daha hizli gecer belki bayramin gelmesini filan beklicez ya daha hizli geçebilir

napıyosunuz kızlarr kimler var

Günaydın kızlarr hava çok sıcak patladım patlicam nerdeyse ben böyleyken benim askerim ne durumda bilmiyorum

ayrıca askerim hediye gönderim doğumgünü için 4 gün oldu ulaşmadı ya komutanları almış askerlere daha vermemiş galiba sinir oldum ne zaman geçicek eline bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…